Image
16/02/2019

Reset je blokbrein: Escape Room Leuven breidt uit!


Ken je dat bijtende gevoel waarbij je het liefst zou willen ontsnappen uit de werkelijkheid? Escapisme noemt dat fenomeen, en als student heb je er zonder twijfel al last van gehad. Waarom denk je dat Escape rooms zo goed draaien de laatste jaren? Je verstand op nul en blik op oneindig, is in geen geval de houding die je hier moet nastreven. Om je brein te resetten en dat tweede semester te knallen, is er slechts één oplossing: je hersenpan in overdrive laten gaan bij een intense escape game. Sinds kort voegde Escaperoom Leuven een vierde kamer toe aan hun gamma. En wat voor eentje.
 
Prison Orcus: een kamer met een uiterst futuristische vibe, een technologisch karakter en een verhaal waarin je jezelf volledig verliest. In deze kamer word je geteleporteerd naar het jaar 2047, waarin de wereld geregeerd wordt door het totalitaire regime van de Nieuwe Wereld Orde, die de begrippen ‘vrijheid van meningsuiting’ en ‘privacy’ schaamteloos uit de grondwet schrapte. Jij en je vrienden kunnen niet meer leven onder dit strikt en onrechtvaardig regime en sluiten zich aan bij de Europese tak van Verzetsstrijders. De NWO heeft jullie echter kunnen arresteren en sluit jullie op in Prison Orcus, een nieuwe, streng beveiligde, buitenaardse gevangenisplaneet. Het is jouw taak om te ontsnappen uit deze buitenaardse gevangenis en jezelf terug te teleporteren naar planeet Aarde.
 
Stel deze escape room maar hoog op je to-do lijst, want het belooft er eentje te worden om ‘u’ tegen te zeggen. Boek snel je breinbrekende escape-uurtje via www.escaperoom-leuven.be en gebruik je Guido Gids-bonnen om korting te scoren.
 

Comment

SOCIALPoll

Welke streamingdienst haal jij in huis?

 Disney+
 Netflix
 Streamz
 Euh, ik kijk gewoon gratis op illegale sites hoor

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84