Image
24/04/2015

Openhartig interview met het brein achter pikante snapchataccounts


Gentse studenten volgen massaal accounts die pikante snapchats van studenten verzamelen en de wijde appwereld insturen. ‘Ugentofficial’ en ‘Gentstudent’ werden van bovenaf al opgedoekt, maar de beheerder, die graag anoniem wil blijven, is vastberaden zijn publiek te blijven trakteren op kinky pics. Vandaag doet hij dat onder de noemer Gentstudent2, al haalt hij er tegenwoordig de meest expliciete beelden wel vantussen, zo bekende hij daarnet aan onze redactie.
 
GUIDO: Hoe ben je op het idee gekomen?
Gentstudent:
Iedereen gebruikt tegenwoordig snapchat, en er bestond nog geen account waar studenten zelf hun foto’s naartoe kunnen sturen zodat ze anoniem gepubliceerd kunnen worden, dus besloot ik daarvoor te zorgen. Het verbaast me niet dat het zo populair is geworden.
 
GUIDO: Kan je de populariteit alleen aan of zitten er meerdere breinen achter Gentstudent?
Gentstudent:
Het is een one man team. Mijn vriendengroep weet wel dat ik het ben, maar ik wil anoniem blijven voor de media.
 
GUIDO: De eerste twee accounts Ugentofficial en Gentstudent werden offline gehaald?
Gentstudent:
Ja, omdat er in de media was verschenen dat er zeer veel borsten en drugs gepost werden. Ik wou er eigenlijk toen mee stoppen, maar er doken opeens veel copycats op met slechte bedoelingen, dus dan heb ik Gentstudent2 aangemaakt.

GUIDO: Te veel borsten en drugs? De snaps zijn er nochtans niet braver op geworden.
Gentstudent:
Er komen elke dag ongelooflijk veel snaps binnen, maar de ranzigste dingen zet ik er niet meer op. Veel minder borsten ook dan vroeger. Nog wel genoeg natuurlijk, om het publiek content te houden. (lacht) Er zijn ook veel gasten die een foto van hun penis sturen en die op zoek zijn naar meisjes. Die snaps laat ik niet meer verschijnen.
 
GUIDO: Wat is de grappigste snap die je tot nu toe al gekregen hebt?
Gentstudent:
Iemand stuurde een tutorial door van hoe je een fleshlight moet maken. Dat is een soort seksspeeltje voor mannen, waarmee een vagina wordt nagebootst. Die ene snap toonde hoe je het moest namaken met een Pringles-doos en een spons. Dat vond ik heel grappig. Ik kreeg dan ook tientallen foto’s binnen van mensen die het nagemaakt hadden met een klein sponsje en een heel grote Pringles-doos. Echt grappig.
 
GUIDO: Blijft Gentstudent ook bestaan na de blok?
Gentstudent:
Tijdens de echte blok ga ik een stuk moeten minderen, want ik studeer zelf nog en het neemt zeer veel tijd in beslag. Maar Gentstudent blijft sowieso voortbestaan.

(LVM)
 

Comment

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIALTopMovies

Poll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84