Post

Win 10 goodiebags van de film Goosebumps

Naar aanleiding van de release van Goosebumps op 27 januari, een avonturenfilm waarbij enkele vrienden op monsterjacht gaan, mogen we tien rijkelijk gevulde goodiebags weggeven.

Wat daar dan allemaal inzit? Een stresstoy, sleutelhanger, bladwijzers, een bureauset met notitieboek, schrijfgerief, lat, post-it’jes, én nog wat cool ‘glow in the dark’-gerief, zoals een polsbandje, een paraplu en een T-shirt. Veel plezier ermee!Synopsis: Nadat hij verhuisde naar een klein stadje in Greenland, Maryland, ontmoet de jongen Zach Cooper (Dylan Minnette) zijn nieuwe buurmeisje Hannah (Odeya Rush). De vader van Hannah, R.L. Stine (Jack Black) is de schrijver van de “Kippenvel”-verhalen en houdt alle geesten en monsters uit de series opgesloten zijn zijn boeken. Wanneer Zach onopzettelijk alle griezelige wezens en monsters uit de verhalen laat ontsnappen, vormen Zach, Hannah en Stine een team om de monsters terug op te sluiten, voor het te laat is.

Klik hier om de trailer te bekijken
 

Schiftingsvraag:

Hoeveel deelnemers zullen er aan deze wedstrijd deelgenomen hebben, als je weet dat deze afloopt op: 15/02/2016?

Win 3 draagbare Fatboy-lampen

Of je hem nu op je nachtkastje, je bureau of je balkon wil zetten, de draagbare lamp Edison the Petit van Fatboy wordt misschien wel je beste bondgenoot in de strijd tegen de duisternis. Multifunctioneel, aangenaam en oplaadbaar: deze designlamp zal een nieuwe glans aan je kot geven.

Win 3 waardebonnen ter waarde van € 100 om te besteden in je favoriete café

Bij GUIDO hopen we op een snelle heropening van de studentencafés en we veronderstellen dat we niet de enigen zijn! Zodra de regering het licht op groen zet, krijg je de kans om in jouw favoriete café te genieten van € 100 gratis bier of andere dranken. Santé!

5 opblaasbare boksballen te winnen

Wat zeg je ervan als we COVID voor eens en voor altijd knock-out slaan? Het is mogelijk dankzij deze 5 boksballen! Ze zijn opblaasbaar, en je kunt de frustratie kwijt die je tijdens de opeenvolgende lockdowns hebt opgestapeld! Beter dit dan op je medestudenten beginnen meppen, niet?

5x4 Walibi-tickets te winnen

De paasvakantie komt er snel aan. Dit betekent ook dat de pretparken spoedig hun deuren weer zullen openen. GUIDO biedt je een sensationele dag aan met drie vrienden! Durf jij het op te nemen tegen de Dalton Terror, de Pulsar of de Vampire? Voor de minder onverschrokkenen, is er altijd nog de Carrousel...

Win 5 kaarten van België met biercapsules

Wie aan België denkt, denkt aan bier. Voor de bierliefhebbers hebben we een zeer origineel decoratie-idee: een kaart van België met biercapsules die je kunt aanpassen volgens jouw schuimconsumptie. Wij helpen je alvast om jouw verzameling op te starten met 24 bier- en frisdrankcapsules. O ja, wij zorgen ook voor de inhoud van de flessen!

Win 15x2 Kinepolis-bioscoopkaartjes

Hoewel de bioscopen momenteel nog gesloten zijn, wachten ze slechts op een teken van de overheid om de fans van de betere cinema weer te verwelkomen. Dankzij onze bioscooptickets ben jij een van de eersten om te genieten van een filmavondje voor twee. Zet die popcorn maar klaar!


  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider


Poll

Laat jij je vaccineren tegen corona?

 Absoluut
 Ik denk het wel
 Ik twijfel
 Ik denk het niet
 Absoluut niet

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84