Post

Win 40 tickets voor de Boekenbeurs

Tussen zondag 29 oktober en zondag 12 november trekken boekenwurmen en lettervreters massaal naar Antwerp Expo voor de 81ste editie van de Boekenbeurs. Zij betalen 10 euro voor een kaartje, maar 40 winnaars mogen gratis binnen. Je gaat er in gesprek met auteurs en illustratoren, scoort een gesigneerd exemplaar om als pronkstuk aan je eigen collectie toe te voegen, en vertrekt er met genoeg leesinspiratie voor het komende jaar.

Schiftingsvraag:
Hoeveel deelnemers zullen er aan deze wedstrijd deelgenomen hebben, als je weet dat deze wedstrijd online is van 19 september 2017 en afloopt op: 19/10/2017?

Win 100 duotickets voor de Lokerse Feesten

Compact Disk Dummies, The Chemical Brothers, Omdat Het Kan Soundsystem ft Average Rob, GOOSE, Niels Destadsbader, Charlotte de Witte, Oscar And The Wolf, Marco Borsato, SX & many more: op de affiche van Lokerse Feesten staan ook dit jaar weer tien dagen lang tientallen muzikale toppers te blinken. GUIDO mag voor elke dag een hele resem duotickets weggeven. Duid aan welke dag je verkiest, wij doen de rest!


  • Slider

Poll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84