Post

Win 40 tickets voor de Boekenbeurs

Tussen zondag 29 oktober en zondag 12 november trekken boekenwurmen en lettervreters massaal naar Antwerp Expo voor de 81ste editie van de Boekenbeurs. Zij betalen 10 euro voor een kaartje, maar 40 winnaars mogen gratis binnen. Je gaat er in gesprek met auteurs en illustratoren, scoort een gesigneerd exemplaar om als pronkstuk aan je eigen collectie toe te voegen, en vertrekt er met genoeg leesinspiratie voor het komende jaar.

Schiftingsvraag:
Hoeveel deelnemers zullen er aan deze wedstrijd deelgenomen hebben, als je weet dat deze wedstrijd online is van 19 september 2017 en afloopt op: 19/10/2017?

Win 1 van de 15 spellen Geen Paniek, Speech Breaker of Nerf Laser Ops

Speel eens een spel tijdens de lange winteravonden. Bewaar je kalmte bij Geen Paniek, struikel niet over je tong in Speech Breaker of voer een lasergevecht met je vrienden. De laserkanonnen van Nerf Laser Ops zijn übercool en inclusief app met realtime gevechtsinformatie.

Win 1 van de 3 Flagbags

Hipper kan je deze winter niet over de campus struinen dan met een flashy Flagbag. Er zijn er geen twee dezelfde, want ze worden gemaakt van afgedankte vlaggen en zijn het resultaat van upcycling en sociale tewerkstelling. Duurzaamheid en design gaan hand in hand.

Win 1 van de 4 zonnebrillen van Emmanuelle Lebas

De prijswinnende Brusselse ontwerpster Emmanuelle Lebas pakt uit met een seventies brillencollectie met een hoek af, geïnspireerd op Sophia Loren, Brigitte Bardot... en haar eigen grootmoeder. Van de spectaculaire zonnebrillen uit de collectie geven wij 4 exemplaren weg.

Win 1 van de 13 Radbag-vouchers van 50 euro

Cadeautjestijd! Shoppingzondagen! Kerstmarkten! Het seizoen van de in sneltempo leegdwarrelende portefeuilles is weer aangebroken, tenzij je de cadeautjes voor onder de kerstboom online aankoopt bij Radbag, met onze vouchers van 50 euro.

Grabbel in ons trendy assortiment kledij en accessoires

Het lijken nu al solden bij GUIDO, want we hebben een grabbelmand samengesteld vol trendy kledij en accessoires. Hou je vast: sneakers van Saucony, Veja en No Name, slip-ons van Vans, en Coachella-heuptassen van Marie Martens. Maak je keuze (en geef je schoenmaat in) op onze wedstrijdpagina.

Win 4 Wiko View smartphones

Een lichtgewicht in de hand, maar een zwaargewicht qua kwaliteit. En met een 5,7 inch scherm heeft de Wiko View smartphone zijn naam niet gestolen. Series bekijken, surfen en door je foto’s scrollen ging nog nooit zo comfortabel. Acht studenten mogen gratis en voor niets zo’n nieuw speeltje in ontvangst nemen en wij zien groen van jaloezie.


  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

Poll

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84