Post

Win 25 keer 4 dagtickets voor Walibi, Aqualibi en Bellewaerde

Hou je van kicks en surprises? Verras je vrienden met dagtickets voor de hipste attractieparken van ons land. Rollercoasterfun en waterpret à volonté dus, alleen nog kiezen tussen de Vampire, de Lagoon of Dawson Duel.
 

Schiftingsvraag:


Hoeveel deelnemers zullen er aan deze wedstrijd deelgenomen hebben, als je weet dat deze afloopt op: 31/08/2018?

Win 15 duotickets voor een film naar keuze

Wil je graag naar die laatste nieuwe actiethriller met Liam Neeson? Of liever kijken naar sexy J-Law? Maakt niet uit, kies maar zelf de datum, de film én je zetel. Je mag bovendien nog je lief, moeder, oma, kat of kanarie meesleuren. Nu nog zorgen dat je date de popcorn betaalt. 

Win 1 van de 8 Wiko View smartphones

Een lichtgewicht in de hand, maar een zwaargewicht qua kwaliteit. En met een 5,7 inch scherm heeft de Wiko View smartphone zijn naam niet gestolen. Series bekijken, surfen en door je foto’s scrollen ging nog nooit zo comfortabel. Acht studenten mogen gratis en voor niets zo’n nieuw speeltje in ontvangst nemen en wij zien groen van jaloezie.

Win 1 van de 2 rugzakken van Osprey

Een verstevigd vak voor je laptop of tablet, afzonderlijke pockets voor onder andere je smartphone en sleutels, en extra kliksluitingen om je rugzak telkens ergonomisch te kunnen dragen. Al deze (verborgen) features maken dat de modellen Talia en Tropos hun kostprijs van 150 euro meer dan waard zijn, maar twee winnaars hoeven helemaal niets te betalen en krijgen een exemplaar cadeau. 

Win 1 van de 10 mutsen van Dare 2b

De komende maanden cruise jij cosy en in stijl naar de campus dankzij deze leuke en warme beanies. We hebben er vijf voor haar en vijf voor hem versierd, stuk voor stuk gemaakt uit gebreid acryl voor optimaal draagcomfort. Voor beide modellen geldt one size fits all. Neem gerust een kijkje op de Facebookpagina @dare2bbelux om de hele collectie te bekijken.

Win 1 van de 2 jassen van Decathlon

Na de hete zomermaanden volgen de natte wintermaanden, maar dankzij deze jassen houden twee winnaars het helemaal droog. Zowel het mannenmodel (turkoois) als het vrouwenmodel (paars) zijn gemaakt uit ademende stretchstof, waardoor je nog van optimale bewegingsvrijheid kan genieten.

Win 1 van de 5 mini-heteluchtfriteuses van Fritel

Rijst of pasta opwarmen, een volwaardige maaltijd met vlees of vis, groentjes en patatjes bereiden, late night snacks klaarmaken… Met de MY SnackTastic kan je frituren, bakken, grillen én braden zonder vetstof. Je lekkere hap is niet alleen in no time klaar, het is ook heel wat gezonder en in tegendeel tot een ordinaire frietpot ruikt je kot ook na gebruik nog muntfris. Als dat op voorhand al zo was tenminste. 

Win 1 van de 100 duo-tickets Clubconcert: Bernstein 2.0 met DJ Buscemi
Donderdag 6 december
Koningin Elisabethzaal Antwerpen

Tijdens de Clubconcerten verloopt de concertavond net iets anders: er is geen dresscode en het concert duurt slechts 60 minuten. Het orkest speelt korte stukken uit een bekend klassiek werk, een topsolist verbaast je met zijn waanzinnige muzikale skills en een bekende host praat geheel op eigen wijze met dirigent en muzikanten over het verhaal achter de muziek. Na afloop wordt het atrium omgetoverd in een club waar je met dj en drankje kan genieten van een loungy afterparty.

Meer info? Neem hier een kijkje


 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider

Poll

Job in the picture

 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84