Post

Win een surfreis voor 5 personen dankzij Flowtrack

Het Zuid-Franse Biscarosse – aka Destination Feelgood – biedt niet alleen de mooiste golven van Europa, maar ook tal van leuke bars en restaurants én een discotheek. Flowtrack reserveert er voor jou en vier vrienden een week lang een tipitent op een driesterrencamping waar je naar hartenlust kan switchen tussen zwembad en hangmat, maar er ligt ook voor iedereen surf gear klaar. Zelfs de busreis is inbegrepen.

Schiftingsvraag:


Hoeveel deelnemers zullen er aan deze wedstrijd deelgenomen hebben, als je weet dat deze loopt van 22/04/2019 tot 03/06/2019?


Welke bestemming zit niet in het 18+ summer assortiment van Flowtrack? Tip: het antwoord vind je op www.flowtrack.be.

 A: Empuriabrava
 B: Biscarrosse
 C: San Vicente

Win 100 duotickets voor de Lokerse Feesten

Compact Disk Dummies, The Chemical Brothers, Omdat Het Kan Soundsystem ft Average Rob, GOOSE, Niels Destadsbader, Charlotte de Witte, Oscar And The Wolf, Marco Borsato, SX & many more: op de affiche van Lokerse Feesten staan ook dit jaar weer tien dagen lang tientallen muzikale toppers te blinken. GUIDO mag voor elke dag een hele resem duotickets weggeven. Duid aan welke dag je verkiest, wij doen de rest!


  • Slider

Poll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84