Post

WIN 10 Tropical Party Packs

WIN 10 Tropical Party Packs, bestaande uit: 3 x 70cl Pitu Caçhaca , limes, cocktail tools , glassware , gadgets, deco ,

Schiftingsvraag:


Hoeveel deelnemers zullen er aan deze wedstrijd deelgenomen hebben, als je weet dat deze afloopt op: 30/06/2020?

Win 3 'Blijf in uw kot'-packs ter waarde van 1000 euro

Blijf in uw kot! Het werd al veel gescandeerd, maar na een tijd gaat het vervelen, toch? Niet als het aan ons ligt. GUIDO geeft driemaal een 'Blijf in uw kot'-pack weg ter waarde van 1000 euro. Zo kan je van een coronavrije zomer genieten in je eigen achtertuin. Met een zitzak, matras, parasol, vuurschaal, BBQ en liters drank voorzien wij jou van de leukste staycation ooit. En het beste nieuws? Je moet er nauwelijks iets voor doen. Gewoon deelnemen aan onze supercoole wedstrijd en daarna duimen dat jij een van de drie grote gelukzakken bent. Succes!

Win 5 mini 9 flamingo pink toestellen Van Fujifilm met single pack film

Instant foto's zijn helemaal terug van nooit echt weggeweest. Met deze felle camera leg je deze zomer instant de leukste herinneringen vast. De foto’s hebben een hoge kwaliteit en komen meteen uit het apparaat op een formaat van 62 x 46 millimeter. Ideaal om je kot of kamer mee te versieren. Laat die zalige zomeravonden maar komen! Maar vergeet eerst niet om deel te nemen aan deze wedstrijd.

Win 5 Hydro Flask flessen

Drinken uit een petflesje? No thanks. De herbruikbare flessen van Hydro Flask zijn veel hipper én zo draag je je steentje bij aan een betere wereld. Hydro Flask is 's werelds meest toonaangevende fabrikant van hoogwaardige, dubbelwandige, roestvrijstalen geïsoleerde drinkflessen. Waag snel je kans en win! Bekijk ondertussen zeker ook eens de Facebookpagina van Hydro Flask.

Win 10 Don Papa Rum goodiebags

Gaat je reis naar de Filipijnen dit jaar niet door? Niet getreurd, want met de 7 jaar oude rum van Don Papa waan je je zo op het eiland Negros Occidental. Licht fruitig in de neus en zacht in de mond met toetsen van vanille, honing en gekonfijt fruit. In de goodiebag zit ook nog een keileuk T-shirt, een inklapbaar shotglaasje in de vorm van een sleutelhanger, een roerstaafje én een schrijfboekje met cocktailrecepten. O ja, je krijgt het afgeleverd in een leuke totebag van Don Papa. Dit wil je winnen!

Win 2 gratis opleidingen voor je motorrijbewijs

Altijd al met de motor willen rijden? Goed nieuws, dankzij GUIDO kan dat gratis. Wij geven twee opleidingen weg ter waarde van maar liefst 940 euro. Neem deel in vijf eenvoudige stappen:
- Surf naar www.start2ride.be
- Schrijf je gratis in
- Ga naar de 1ste stap 'Het Rijbewijs'
- Geef deze wedstrijdcode in: S2RGuido20
- De uiterste datum voor deelname is 31 juli 2020.

Win 25 letterborden van CoolGift

Deze vilt letterborden pimpen je kot! GUIDO geeft er 25 weg. Wees er snel bij en misschien krijg jij dit cadeau wel helemaal gratis.


  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider


Poll

Job in the picture

  • Slider

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84