Post

Win 2 gratis opleidingen voor je motorrijbewijs

Altijd al met de motor willen rijden? Goed nieuws, dankzij GUIDO kan dat gratis. Wij geven twee opleidingen weg ter waarde van maar liefst 940 euro. Neem deel in vijf eenvoudige stappen:
- Surf naar www.start2ride.be
- Schrijf je gratis in
- Ga naar de 1ste stap 'Het Rijbewijs'
- Geef deze wedstrijdcode in: S2RGuido20
- De uiterste datum voor deelname is 31 juli 2020.

Win 1 van de 4 Fresh ‘n Rebel Clam Anc Headphones

Fresh ‘n Rebel stelt haar nieuwste product voor: de Clam Anc Headphones. Het is een draadloze koptelefoon met ‘active noise cancelling’. Zo kan je niet alleen naar je favoriete muziek luisteren, maar ook meteen alle rumoer rondom je uitschakelen. De ANC-microfoon detecteert het geluid in de persoonlijke omgeving en produceert een tegengeluid, om zo een balans tussen de twee geluiden te creëren, wat resulteert in complete stilte. Door de innovatief gevormde hoofdband past dit model werkelijk op ieder hoofd. Het product heeft een waarde van 149,99 euro. GUIDO deelt er 4 uit. Deze kans wil je echt niet missen.

Win een cadeaubon voor een luchtballonvaart met twee ter waarde van 290 euro + een mand met assortiment Altano-wijnen

10.000 luchtballonnen? Daarvoor moet je bij K3 zijn. Maar bij GUIDO kunnen we wel twee personen een luchtballonvaart cadeau doen. De cadeaubon die je van ons krijgt, is maar liefst 290 euro waard! En er is meer, want die luchtballon komt niet alleen. Je krijgt er een mand met een assortiment aan Altano-wijnen bij. In die mand zitten maar liefst 4 verschillende wijnen, die samen zo’n 30 euro waard zijn. De wijnen werden geproduceerd tussen 2016 en 2019 en smaken volgens kenners overheerlijk. Ben je fan van wijn, maar heb je last van hoogtevrees? Dan hebben we goed nieuws! Je kan de wijn ook winnen zonder ballonvaart. GUIDO geeft twee extra manden Altano-wijn weg. Santé, huppakee!

Win 20 gezelschapspellen

We spelen een spel vanavond! Niets leukers dan je amuseren met de mensen in je bubbel. GUIDO geeft 10 keer Ticket to Ride en 10 keer Pandemic weg. Kan jij de mensheid redden? In de coronapandemie is het simpel: blijf thuis en was je handen. Maar in het bordspel Pandemic moet je toch wat meer doen, gelukkig duurt het minder lang! Samen met de andere spelers vorm je een team van professionals die vier ziektes proberen te bestrijden. Iedere speler heeft een specialiteit waarmee hij het team kan helpen. Je speelt dus met en niet tegen elkaar. Haal de Marc Van Ranst in je naar boven en red de wereld met je vrienden. Speel je liever een spel dat je niet aan corona doet denken? Ticket to Ride is ook leuk! Leg sporen aan en verbind de steden met elkaar. Wie wint? Dat blijft spannend tot het einde. Gelukkig heb je op deze trein geen mondmasker nodig. Tsjoeketsjoeketuut!

Win 20 pakketten Lotus-chocolade

Waar zijn die chocoladefans? GUIDO geeft 20 pakketten weg van de nieuwe Lotus-chocoladesensatie. Lotus mengt melkchocolade met smeuïge speculoospastavulling én met krokante speculoosstukjes. Welke verkies jij? Ze bestaan beide als tabletten en als kleine, afzonderlijk verpakte chocolaatjes. Je proeft de liefde van de smaken bij elke hap. Mmmmm. Win ze snel en geniet van je eigen verwenmomentje. Delen met je gezin mag, maar is niet verplicht. Het is zo lekker dat we het volledig begrijpen als je alles voor jezelf wil houden. Zoals Lotus het maakt, smaakt het.

Win 3 ALPHA skibrillen of 3 HAL helmen dankzij Julbo

De beste skitrends vind je verder in dit magazine, maar we kunnen jullie nu al verklappen dat de Julbo-ski-artikelen heel populair zijn. De ALPHA-goggles zijn uitgerust met de befaamde Frameless-constructie van Julbo, waardoor je een breed en onbelemmerd gezichtsveld krijgt tijdens het skiën of snowboarden. Het moderne ontwerp benadrukt zijn grote cilindrische scherm en de perfecte integratie van de 45mm band. Dankzij de reeks Spectron-schermen van superieure optische kwaliteit kan het een duidelijk en beschermd zicht garanderen. Normaal kost dit 99,95 euro per stuk, maar wij geven er drie weg: gratis en voor niks. Of win je liever de HAL-helm ter waarde van 119,95 euro? HAL is het resultaat van het vele werk van Julbo om het comfort en de compactheid van de skihelmen te optimaliseren. De tweekleurige afwerking onderstreept het moderne design dat actieve ventilatie en een precieze pasvorm combineert. De integratie van de goggle is perfect dankzij de vorm van de frontkap. En er is nog meer goed nieuws, want GUIDO laat je de kleur zelf kiezen op basis van de maat en de beschikbaarheid. Dat geldt ook voor de skibrillen.

Win 10 x 2 Kinepolis-vouchers voor een film naar keuze

Wanneer ben jij voor het laatst naar de film geweest? Kan jij je het ook niet meer herinneren? Wat een zonde, want er blijven nog steeds goeie films spelen. En weet je wat er nog beter is dan een goeie film? Een goeie film die je gratis kan bekijken natuurlijk! GUIDO geeft 10 keer 2 vouchers weg voor een film naar keuze, bruikbaar zodra de bioscoop weer opengaat. Of je nu wil huilen, lachen of gillen: dat kies je zelf. Vergeet alleen je mondmasker niet. En je tickets natuurlijk.


  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider


Poll

Staat jouw kerstboom al?

 Euh, ik heb die nooit weggedaan :p
 Jaaaaaa!!
 Nee, nog niet

Job in the picture

  • Slider
  • Slider

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84