Post

Win 10 x 2 Kinepolis-vouchers

Wanneer ben jij voor het laatst naar de cinema geweest? Is het ook al geleden van vóór de eerste lockdown? Daar moeten we iets aan doen. Wij geven 10 keer 2 Kinepolis-vouchers weg. En er is nog beter nieuws, want je kan daarmee gaan kijken naar een film naar keuze. Er is sowieso wel een film die je graag eens wil zien, en nu kan dat: helemaal gratis. Zo hou je genoeg zakgeld over om een extra lading popcorn in te slaan. Mmmmm, lekker!

Schiftingsvraag:


Hoeveel deelnemers zullen er aan deze wedstrijd deelgenomen hebben, als je weet dat deze afloopt op: 22/11/2020?

Win 5x4 tickets voor Phantasialand

Na België is het de beurt aan Duitsland om de deuren van zijn pretparken te heropenen. Het meest magische daarvan is ongetwijfeld Phantasialand, dat op slechts twee uur van Brussel een aantal adembenemende loopings en andere duizelingwekkende attracties biedt. Voor een dag vol spanning weet je wat je moet doen. Doe mee aan deze wedstrijd, kruis je vingers om te winnen en nodig drie vrienden uit die nergens bang voor zijn!

Win 10 Peterman-pakketten in de Belgische driekleur

Met een veelbelovend Rode Duivels-team op het EK is het tijd om met trots de kleuren van België te laten zien! Bij Peterman vinden ze dat ook. Het 100% Belgische jenevermerk geeft je de kans om drie zwart-geel-rode flessen te winnen (met de smaken cola, appel en cuberdon). Daarnaast zijn er 6 shotglazen om mee te klinken zodra onze Duivels scoren! Tien winnaars vertrekken met een pakket.

Win 3 Fatboys Lamzac van GUIDO

Haal hem uit de tas, vul hem met lucht en ga dan lekker luieren op het strand of een zonnige weide: hier is een goed excuus om deze zomer stevig te relaxen. We hebben drie GUIDO-Fatboys Lamzac te geef!

Win 3 megagrote opblaasbare eenden

Heb je deze zomer een villa met zwembad geboekt? Ga je met je vrienden naar het strand? Of heb je een van de felbegeerde festivaltickets kunnen bemachtigen? Vergeet niet deze gigantische opblaasbare eend mee te nemen om met een cocktail in de hand lekker lui te zonnebaden. We geven drie van die beestjes weg.

Win 3 XXL drankkoelers met palmboom

Organiseer je een zomerfeest om het einde van het jaar te vieren? Hier is een niet te missen gadget voor een gegarandeerd succes! Wat dacht je van deze XXL koelbox, die naast het koud houden van je bier en andere drank meteen de tropen naar je tuin brengt, dankzij een reusachtige opblaasbare palmboom? We geven er drie weg.

Win 15x2 filmtickets voor Kinepolis

Eindelijk mogen de cinema's weer open! Dé kans voor fans van de zevende kunst om in alle comfort alsnog te gaan genieten van blockbusters die keer op keer zijn uitgesteld. Geniet dankzij onze filmtickets van een filmavond voor twee en laat de popcorn knallen!


  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider


Poll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84