Post

Win 20 pakketten Lotus-chocolade

Lotus mengt melkchocolade met smeuïge speculoospastavulling én met krokante speculoosstukjes. Welke verkies jij? Ze bestaan beide als tabletten en als kleine, afzonderlijk verpakte chocolaatjes. Win ze snel en geniet van je eigen verwenmomentje. Delen mag, maar is niet verplicht. We begrijpen het volledig als je alles voor jezelf wil houden. Zoals Lotus het maakt, smaakt het.

Schiftingsvraag:


Hoeveel deelnemers zullen er aan deze wedstrijd deelgenomen hebben, als je weet dat deze afloopt op: 28/02/2021?

Win 3 draagbare Fatboy-lampen

Of je hem nu op je nachtkastje, je bureau of je balkon wil zetten, de draagbare lamp Edison the Petit van Fatboy wordt misschien wel je beste bondgenoot in de strijd tegen de duisternis. Multifunctioneel, aangenaam en oplaadbaar: deze designlamp zal een nieuwe glans aan je kot geven.

Win 3 waardebonnen ter waarde van € 100 om te besteden in je favoriete café

Bij GUIDO hopen we op een snelle heropening van de studentencafés en we veronderstellen dat we niet de enigen zijn! Zodra de regering het licht op groen zet, krijg je de kans om in jouw favoriete café te genieten van € 100 gratis bier of andere dranken. Santé!

5 opblaasbare boksballen te winnen

Wat zeg je ervan als we COVID voor eens en voor altijd knock-out slaan? Het is mogelijk dankzij deze 5 boksballen! Ze zijn opblaasbaar, en je kunt de frustratie kwijt die je tijdens de opeenvolgende lockdowns hebt opgestapeld! Beter dit dan op je medestudenten beginnen meppen, niet?

5x4 Walibi-tickets te winnen

De paasvakantie komt er snel aan. Dit betekent ook dat de pretparken spoedig hun deuren weer zullen openen. GUIDO biedt je een sensationele dag aan met drie vrienden! Durf jij het op te nemen tegen de Dalton Terror, de Pulsar of de Vampire? Voor de minder onverschrokkenen, is er altijd nog de Carrousel...

Win 5 kaarten van België met biercapsules

Wie aan België denkt, denkt aan bier. Voor de bierliefhebbers hebben we een zeer origineel decoratie-idee: een kaart van België met biercapsules die je kunt aanpassen volgens jouw schuimconsumptie. Wij helpen je alvast om jouw verzameling op te starten met 24 bier- en frisdrankcapsules. O ja, wij zorgen ook voor de inhoud van de flessen!

Win 15x2 Kinepolis-bioscoopkaartjes

Hoewel de bioscopen momenteel nog gesloten zijn, wachten ze slechts op een teken van de overheid om de fans van de betere cinema weer te verwelkomen. Dankzij onze bioscooptickets ben jij een van de eersten om te genieten van een filmavondje voor twee. Zet die popcorn maar klaar!

Win 10 maandabonnementen van Sooner

Bij Sooner krijg je toegang tot een ruime catalogus van meer dan 2000 films. Het platform wordt elke week geüpdatet met nieuwe releases, waardoor zelfs de grootste bingewatchers voldaan zullen zijn. Nieuwe categorieën bevatten onder andere oscarfilms, wereldcinema en internationale documentaires. GUIDO geeft 10 maandabonnementen weg.

Win 2 smartphones 'Find X3 Lite 5G'

Klaar voor een smartphone die maar liefst 1 miljard kleuren registreert en weergeeft? Dan zit je goed bij de gloednieuwe Find X3 Series van OPPO. Apps, games en entertainment zien er ongelooflijk uit. De kleuren worden zelfs gekalibreerd en gecorrigeerd voor je eigen ogen. De Find X3-gsm's klinken trouwens ook goed, want de Oscarwinnende filmcomponist Hans Zimmer bedacht exclusieve ringtones en meldingen. GUIDO geeft 2 exemplaren weg van de Find X3 Lite 5G.


  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider


Poll

Hoe blij ben jij met de lente-editie van ons nieuwe GUIDO STUDENT PACK?

 Superblij, dikke merci Guido!
 Oh, ik moet er nog om!

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84