Post

Win 3 ALPHA skibrillen of 3 HAL helmen dankzij Julbo

De beste skitrends vind je verder in dit magazine, maar we kunnen jullie nu al verklappen dat de Julbo-ski-artikelen heel populair zijn. De ALPHA-goggles zijn uitgerust met de befaamde Frameless-constructie van Julbo, waardoor je een breed en onbelemmerd gezichtsveld krijgt tijdens het skiën of snowboarden. Het moderne ontwerp benadrukt zijn grote cilindrische scherm en de perfecte integratie van de 45mm band. Dankzij de reeks Spectron-schermen van superieure optische kwaliteit kan het een duidelijk en beschermd zicht garanderen. Normaal kost dit 99,95 euro per stuk, maar wij geven er drie weg: gratis en voor niks. Of win je liever de HAL-helm ter waarde van 119,95 euro? HAL is het resultaat van het vele werk van Julbo om het comfort en de compactheid van de skihelmen te optimaliseren. De tweekleurige afwerking onderstreept het moderne design dat actieve ventilatie en een precieze pasvorm combineert. De integratie van de goggle is perfect dankzij de vorm van de frontkap. En er is nog meer goed nieuws, want GUIDO laat je de kleur zelf kiezen op basis van de maat en de beschikbaarheid. Dat geldt ook voor de skibrillen.

Schiftingsvraag:


Hoeveel deelnemers zullen er aan deze wedstrijd deelgenomen hebben, als je weet dat deze afloopt op: 17/01/2021?

Win een OPPO back-to-campuspakket

Naast blije gezichten zonder mondmasker zal je bij de terugkeer op de campus vast ook OPPO-smartphones aantreffen, want deze top-gsm's zijn aan een onstuitbare opmars bezig. Speciaal voor GUIDO stelde OPPO een onweerstaanbaar back-to-campuspakket samen, bestaande uit een gestroomlijnde OPPO A94 5G-smartphone, een set OPPO Enco Buds en een hippe rugzak.

Win 10 partysets van Peterman Spiced

Het Belgische drankenmerk Peterman lanceert Spiced 30%, een nieuwe en attractieve Belgische rum spirit. Met zijn unieke mix van rum en kruiden brengt Spiced elke mix op smaak. Spice up your mix met 1/3 Spiced en 2/3 cola of ginger beer. Tien winnaars krijgen een fles Spiced + 4 exclusieve mixglazen.

Win 5 vouchers van 100 euro voor een aankoop bij Love Stories

Gedaan met in je versleten jogging achter je pc te zitten voor de zoveelste online les. Op de campus - en vooral ook op de bijbehorende feestjes - moet je er piekfijn uitzien. Dat brengen wij moeiteloos in orde, want we geven 5 vouchers van 100 euro weg waarmee je ongebreideld en liefdevol kan shoppen bij Love Stories.

Win een jaarabonnement van Swapfiets

Wie zijn toch de hippe vogels die met die fietsen met blauwe voorband door de stad zoeven? Dat zijn Swapfietsgebruikers: een vast bedrag per maand geeft hen recht op een fiets die altijd in orde is, met gratis hersteldienst. Dankzij GUIDO wordt Swapfietsen zelfs helemaal gratis, want we geven een jaarabonnement weg.

Win 2 vouchers van 100 euro bij A.S.Adventure

Dat studeren ook een avontuur is, weten ze bij A.S.Adventure als geen ander. Of je nu een hippe tas wil voor op de campus, of al meteen een waterdichte tent voor een herfstige kampeervakantie, dat maakt ons niet uit, want wij geven twee winnaars een voucher van 100 euro cadeau, naar believen te spenderen bij A.S.Adventure.

Win 1x20 of 10x2 filmtickets bij Kinepolis

Deze keer geloven we erin: de cinema gaat NOOIT meer dicht! Dit wordt een filmnajaar als geen ander, want er zijn spectaculaire releases op komst. Eén winnaar kan alvast zijn hele vriendenkring trakteren op een avondje cinema, want die krijgt 20 tickets cadeau! Daarnaast trakteren we nog eens 10 studenten op een duoticket. Allemaal bij Kinepolis: jij kiest de cinema én de film.


  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider


Poll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84