Post

Win 5 exemplaren van de nieuwe Vlaamse thriller Icarus

Een gekaapte lijnvlucht wordt afgeleid naar Bajkonoer, Kazachstan. Aan boord: twee bloedbroeders die samen op de top van de Everest hebben gestaan. Nu willen ze nóg hoger. Hun waanzinnige plan wordt weggehoond door de Russische autoriteiten, tot blijkt dat over de steppe een afschrikwekkende dreiging nadert...

Schiftingsvraag:


Hoeveel deelnemers zullen er aan deze wedstrijd deelgenomen hebben, als je weet dat deze afloopt op: 17/01/2022?

Win 3 Boardx-surftrips voor twee naar Berria (waarde 700 euro)

De BoardX Student Weeks in Berria (Spanje) hebben telkens plaats in september. Daardoor ligt het feestgehalte net een tikkeltje hoger, dankzij de vele studenten die hun herexamens eindelijk kunnen doorspoelen. Ideaal om helemaal opgeladen het nieuwe academiejaar in te duiken! Met de promocode 'GUIDOSURF' ligt er bij aankomst bovendien een leuke verrassing voor je klaar. GUIDO geeft drie surftrips weg, voor jou plus je lief of bestie.

Win 10x2 Prince-pizza’s van Kingslize

De pizza's van Kingslize hebben net dat ietsje meer. Ja hoor, een klassieke Margherita, Hawaï of Bolognese toveren ze gezwind uit de oven, maar durf je ook eens iets anders aan? Wat dacht je van een Japanse pizza Katsuobushi, een Mexicaanse pizza Doritos of een lekker mediterrane pizza Feta? Dat is nog maar het tipje van sluier, want hun aanbod is groot én overheerlijk. GUIDO geeft 10x2 Prince-pizza's naar keuze weg.

Win 5x4 tickets voor een dag in Phantasialand

Het meest magische Duitse pretpark is ongetwijfeld Phantasialand, dat op slechts twee uur van Brussel een aantal adembenemende loopings en andere duizelingwekkende attracties biedt. Voor een dag vol spanning weet je wat je moet doen. Doe mee aan deze wedstrijd, kruis je vingers om te winnen en nodig drie vrienden uit die nergens bang voor zijn. Of durf je de adembenemende flying coaster F.L.Y niet aan misschien?

Win 15 duotickets voor een film naar keuze

Bij een avondje uit in je studentenstad hoort ook een knus cinemabezoek. Bekijk het aanbod in je lokale Kinepolis-bioscoop, nodig je lief (in spe) uit laat je trakteren door GUIDO. Wij hebben maar liefst 15 duotickets voor een film naar keuze klaarliggen voor cinefiele deelnemers aan onze wedstrijd. Licht uit, projector aan!

Win een Winmau Blade 6 dartbord + 2 sets darts

Het Winmau Blade 6 dartbord is het neusje van de zalm voor dartfreaks. Het wordt gemaakt van hoogwaardig Oost-Afrikaans sisal en is voorzien van een verbeterde spider. De 'Density-Control' bedrading zorgt ervoor dat de darts beter in de scorevlakken blijven zitten. Het bord is gemaakt volgens de officiële specificaties van de World Darts Federation. Wij geven zo'n hoogwaardige Winmau Blade 6 weg, en je krijgt er nog 2 sets darts bovenop ook.

Maak kans op 1 van de 5 Bluetooth speakers dankzij Kellogg’s Trésor

Kellogg’s Trésor, heerlijk smeltende chocolade in een krokant graanjasje. Onweerstaanbaar en onmisbaar. Zowel tijdens het ontbijt als tijdens een lekkere pauze, Trésor gaat met je mee doorheen de dag. Net als je favoriete muziek trouwens, want Trésor geeft 5 Bluetooth Speakers weg, goed voor vette beats on the road voor jou en je vrienden. 


  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider


Poll

Welk platform check jij 't meest?

 Facebook
 Instagram
 Tiktok
 Snapchat
 Een ander

Job in the picture

  • Slider
  • Slider

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84