Post

Win 2 Lamzac Fatboys

Een Lamzac Fatboy staat garant voor instant zomers chillen. Je haalt 'm uit z'n zak, schudt er eens zwierig mee zodat-ie vol lucht zit, plooit 'm dicht, en je hebt een supercomfortabele relaxzetel voor op het strand, in het park, op de festivalweide of gewoon in je eigen tuin. Wij geven twee exemplaren weg, en die zijn nog gepimpt in GUIDO-stijl ook!

Schiftingsvraag:


Hoeveel deelnemers zullen er aan deze wedstrijd deelgenomen hebben, als je weet dat deze afloopt op: 01/08/2022?

Win 4 all-in tickets voor Balaton Sound

Trommel drie festival-savvy vrienden op, want GUIDO trakteert met een waaier van maar liefst 4 all-in tickets voor Balaton Sound in Hongarije. Je hoort het goed, van 28 juni tot 1 juli gaan jullie niet alleen op onze kosten dansen op Charlotte de Witte, Tiësto of Dimitri Vegas & Like Mike, maar betalen wij zelfs de camping!

Win een INSTAX mini 12 met 2 pakjes film

In je smartphone zitten duizenden foto's, maar de momenten die er echt toe doen, die wil je op fotopapier. Dat kan - onder het motto 'Fill your world with joy' - dankzij de hippe instantcamera INSTAX mini 12. Wij geven een exemplaar weg in de kleur Clay White en doen er nog 2 pakjes INSTAX mini Heart Sketch film bovenop.

Win 6 gezelschapsspellen Skull

Schaamteloos bluffen en tegelijk een ijskoude pokerface opzetten om toch maar geen schedel om te draaien, dat is het doel van deze kleurrijke nieuwe versie van het amusante gezelschapsspel Skull. GUIDO geeft zes dozen van dit spel weg, en alle schedels nog aan toe, dat is absoluut géén bluf van onze kant!

Win 10 duotickets voor de Lago-zwemparadijzen

Na een lange winter en een natte lente zijn we zo stilaan meer dan klaar voor tropische temperaturen en dolle waterpret. In de Lago-zwemparadijzen vind je die sowieso. Show je summer body in je nieuwste badpak en ga zwemmen, glijden en plonzen met je beste vriend(in) in een Lago-zwembad naar keuze.

Kellogg’s Trésor geeft een console van de nieuwste generatie weg

Kellogg’s Trésor, heerlijk smeltende chocolade in een krokant graanjasje. Onweerstaanbaar en onmisbaar. Zowel tijdens het ontbijt als tijdens een lekkere pauze, Trésor gaat met je mee doorheen de dag. Ga mee op Trésor-jacht en maak kans op een console van de nieuwste generatie.

Win 15 duotickets voor Kinepolis

Laten we vooral niet naïef zijn: het zal nu ook weer niet élke avond terrasjesweer zijn. Gelukkig is er dan de cinema om te schuilen voor de regen en weg te dromen op het witte doek. GUIDO is net zo cinefiel als jij en trakteert jou en een vriend(in) op een heerlijk avondje film in een Kinepolis-bioscoop naar keuze.


  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider


Poll

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84