Post

Win 15 duotickets voor Kinepolis

Laten we vooral niet naïef zijn: het zal deze vakantie niet élke avond zomerweer zijn. Gelukkig is er dan de cinema om te schuilen voor de regen en weg te dromen op het witte doek. GUIDO is net zo cinefiel als jij en trakteert jou en een vriend(in) op een heerlijk avondje film in een Kinepolis-bioscoop naar keuze.

Schiftingsvraag:


Hoeveel deelnemers zullen er aan deze wedstrijd deelgenomen hebben, als je weet dat deze afloopt op: 01/08/2023?

Win 25 duotickets voor Kinepolis

Bij een avondje uit in je studentenstad hoort ook een knus cinemabezoek. Bekijk het aanbod in je lokale bioscoop, nodig je lief (in spe) uit laat je trakteren door GUIDO. Wij hebben maar liefst 25 duotickets voor een film naar keuze klaarliggen voor cinefiele deelnemers aan onze wedstrijd. Licht uit, projector aan!

Win 20 duotickets voor Miller's Girl

Wanneer een rebelse studente (Jenna Ortega) een schijnbaar onschuldige schrijfopdracht krijgt van haar charmante leraar (Martin Freeman), raken ze verstrikt in een web van geheimen en verlangens. De grens tussen de docent en de 18-jarige studente vervaagt als ze worden geconfronteerd met onverwachte wendingen. Geïntrigeerd? GUIDO geeft 20 duotickets weg voor deze psychologische thriller, vanaf 26 juni in de bioscoop.


  • Slider
  • Slider


Poll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84