Image
17/03/2017

Zo verleid je een vrouw die eigenlijk veel te knap voor je is


Je ziet ze op ieder terras wel zitten; van die bloedmooie vrouwen die rustig wat zitten te drinken. Ze kletsen en lachen wat vanachter hun Dolce & Gabbana zonnebrillen. Je zou ze wel willen benaderen, maar je durft niet en je vraagt je af of het wel nut heeft.

Je vraagt je af wat je te bieden hebt, je hebt geen loterij gewonnen en je bent geen Calvin Klein model of zo. Waar we het dus over hebben zijn de schoonheden waar je altijd van veronderstelde dat ze buiten je bereik liggen. Je hebt het helemaal fout. Deze mooie vrouwen vallen wel degelijk voor jongens zoals jij. Je ontbreekt echter één ding: een plan.

Met dit stappenplan verleid je de vrouwen waarover je tot nu toe altijd fantaseerde.

Stap 1 – Laat haar zien dat je lef hebt
De meeste mannen zijn net als jij onder de indruk van mooie vrouwen. En dat is het leuke ervan, er is in 'het mooievrouwensegment' veel minder concurrentie van andere mannen. Goed om te weten. Dit is ook de reden waarom je vaak ziet dat een mooie vrouw met een gewone jongen date. Die gewone jongen was degene die wel op haar durfde afstappen.

Als een vrouw merkt dat een man geïntimideerd is door hoe knap ze is, dan neemt ze aan dat hij ook geïntimideerd wordt door de wereld om hem heen. En vrouwen vallen juist op mannen die zelfvertrouwen hebben en zich door niets en niemand laten intimiteren.

En ja, mooie vrouwen worden inderdaad wel vaak benaderd. Maar dat zijn vooral kansloze pogingen door mannen die zichzelf moed indrinken en al een paar glaasjes te veel ophebben als ze er eindelijk voor gaan. Jij kan punten scoren door haar vol zelfvertrouwen en op een volwassen en nuchtere manier te benaderen.

Stap 2 – Bied haar wat je hebt
Je weet nooit wat een vrouw in een man zoekt. Misschien heb je het idee dat iedere mooie vrouw op zoek is naar een knappe man met geld. Veel mannen denken dat een mooie vrouw een lustobject is dat zit te wachten op de hoogste bieder. Maar dat is onzin. Tuurlijk zijn er golddiggers, maar het is verkeerd om te denken dat iedere mooie vrouw op geld uit is. Maar je moet haar natuurlijk wel iets te bieden hebben.

Waar veel vrouwen voor vallen is een man met gevoel voor humor. Als je een vrouw kan laten lachen, dan win je haar hart. Zo zag ik in een club een bloedmooie vrouw. Ik bood haar een drankje aan, wat ze weigerde. Ik vroeg haar of ze met me wilde dansen, wat ze weigerde. Ik vroeg haar uiteindelijk of ze het goed vond dat ik dan maar gewoon naast haar kwam staan. Ze barstte in lachen uit en we hadden een geweldige avond.

Waar het om gaat is dat iedereen wel iets te bieden heeft, en je weet van tevoren nooit wat een vrouw in een man zoekt. Wat voor veel vrouwen belangrijk is gevoel voor humor, en aandacht, heel veel aandacht.

Stap 3 – Praat normaal met haar
Focus niet op openingszinnen, ze leiden zelden tot iets, ze heeft ze trouwens allemaal al gehoord. Zeg iets luchtigs om het gesprek aan te gaan. Bijvoorbeeld door in te spelen op iets in de omgeving:
 
 • Vraag naar haar mening over de ruimte waar jullie instaan
 • Vraag haar mening over iets wat zich op dat moment voordoet
 • Vraag wat over een opvallend kledingstuk dat ze draagt etc.

Probeer een echt gesprek aan te gaan, en doe dit op een natuurlijke manier.
 
Stap 4 – Intimideer haar niet
Huh? Intimideer je haar? Ja zeker. Veel mannen vergeten dat een romantische toenadering zelfs de mooiste vrouwen net zo nerveus maakt als jij je voelt. Door ervoor te zorgen dat ze zich op haar gemak voelt, verbeter je je kansen op succes aanzienlijk.
Zorg er eerst voor dat je zelf relaxed bent, want als jij ontspannen overkomt zal zij zich ook eerder ontspannen voelen. Je kan haar op haar gemak stellen door veel te lachen en door aandacht voor haar te hebben. Zelfs de manier waarop je ademhaalt bepaalt of je succes hebt of niet. Zorg ervoor dat je rustig ademhaalt en rustig praat.

Stap 5 – Focus niet alleen op haar uiterlijk
Die knappe vrouw weet dat ze niet voor eeuwig knap zal zijn. Maak daarom een complimentje over iets anders dan haar uiterlijk. Het zal haar een goed gevoel geven om te weten dat ze meer te bieden heeft dan enkel haar looks.

Stap 6 – Maar negeer haar uiterlijk ook niet
Sommige mannen denken dat je een vrouw nooit moet laten weten dat ze knap is, omdat ze zichzelf daarmee in een kwetsbare positie brengen. Nou, dat is onzin.

Knappe vrouwen weten dat ze mooi zijn, en ze weten dat jij dat weet. Als je het te cooltjes wilt spelen dan hebben ze dat snel door. Wat het beste werkt is haar een subtiel complimentje geven over haar uiterlijk. Niet zo: 'jij hebt de lekkerste tieten die ik ooit heb gezien' of 'ik vind dat je mooie ogen hebt'. Maar iets wat heel subtiel is, niet het meest voor de hand liggende. Een complimentje waarmee je kan laten zien dat je gevoelig bent en een goed observeringsvermogen hebt. Het liefst iets wat ze nog nooit eerder gehoord heeft maar wat ze wel van zichzelf vindt. Zeg haar bijvoorbeeld dat haar ogen mooi glinsteren als ze naar je lacht, of vertel iets over de schattige kuiltjes in haar wang als ze glimlacht.

Meer tips om mooie vrouwen te verleiden?
Surf naar vandaagvrouwenversieren.nl


 

Comment

 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider

SOCIAL

TopMovies

Poll

Job in the picture

 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider

Vijf redenen waarom studeren in Québec zo ongelooflijk leuk is

“Frans? Geef ons maar Engels!, klinkt het bij de meeste studenten, en toch is beheersing van de [...]

17/01/2020

Adopteer een koala en steun Australië

Open Facebook of Twitter en er verschijnen meteen confronterende foto’s van verwoeste landschappen [...]

16/01/2020

Gamingbeurs in Kortrijk gaat next level in 2020

Na het gigantische succes van 1UP vorig jaar, komt er dit jaar een nieuwe editie van de gamingbeurs [...]

15/01/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84