GUIDO NV, vnl. gekend door haar immens populaire Guido Stadsgids voor studenten, is opgericht in ’91. GUIDO zelf is de voorbije 24 jaar zorgvuldig uitgebouwd met eigen online en offline mediakanalen, field services, 360° concepten en relationele databases en technologie. Zo kan GUIDO haar klanten op professionele wijze meetbare, onderbouwde en creatieve media-mixes aanbieden. Naast de verkoop van deze selectieve media in eigen regie ‘gidst’ GUIDO merken, reclamebureaus en non-profitorganisaties (bv. hogescholen en universiteiten, culturele gezelschappen, …) die scholieren, studenten of Young Starters als doelgroep hebben.

GUIDO was tot voor kort het N°1  media – en niche marketingbedrijf exclusief gericht op scholieren, studenten en Young Starters.

Sinds 1 april 2015 heeft GUIDO de  diverse affichage netwerken en cards van BOOMERANG MEDIA overgenomen.  Hierdoor wordt GUIDO een absolute  media referentie OOH in het segment 15 – 45 jarigen. Door enkele allianties met bedrijven uit buurlanden is GUIDO ook actief in Frankrijk en Luxemburg. 

GUIDO telt (na de overname)  35 voltijds, hooggeschoolde medewerkers en geeft aan meer dan 50 studenten stages en vakantiejobs. Daardoor is ze ook uitgesproken marktleider in haar niche in België.

GUIDO is steeds op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers en/of studenten die zullen worden ingezet on the field of  bij het verder uitbouwen van onze uitgekiende mediaportefeuille.

Interesse  in een vacature? Vul de online sollicitatie test in en voeg je cv er bij. 
 

Actueel hebben we volgende vacatures:

 

   

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84