Win 4 horloges van Ice Watch

Hoe laat is het? Tijd om te knallen, en dat met een stijlvol, sportief stuk om je pols. Deze twee Duo-modellen van Ice Watch zijn unisex, van praktisch onverwoestbaar siliconenrubber en kunnen ook wel wat water verdragen. Studentenleven-proof dus.

Win 2 damesrugzakken van Osprey

Osprey viert dit jaar de 25ste verjaardag van de Women’s Fit en trakteert ons vrouwelijk lezerspubliek daarom op twee backpacks met een oerdegelijke kwaliteit en anderzijds toch een tijdloze elegantie. De ‘Tropical Green Questa’ heeft trouwens speciale compartimenten zodat je tablet én zonnebril elk avontuur overleven.

Win 10 duotickets voor een film naar keuze in Kinepolis

Het regent, je verveelt je en je hebt geen geld? Niet getreurd! Guido geeft 10 duotickets weg waarmee je naar de film kan. Neen, jongedames zijn niet verplicht een of andere actiethriller te boeken en de heren hoeven geen chickflick te zien. Welke prent je bekijkt mag je helemaal zelf beslissen… en je mag nog iemand meenemen ook.

Win 5 boeken van Niet Nu Laura

‘Niet Nu Laura’ is een karikatuurversie van geestelijke moeder Laura Janssens, een 28-jarige masterstudente illustratieve vormgeving. Met haar “mopkes over pizza & kroketten fretten en zo” kan ze op sociale media tienduizenden volgers plezieren, hoog tijd om de beste te bundelen in een boek en zo mogen wij er vijf uitdelen. Vreugdesprongetje!

Win 10 totebags van Koaren

Kurkdroog, superspitsvondig en heerlijk brutaal zijn ze, de opschriften die Karen François op onder andere mokken, kaartjes, stickers, deurmatten, T-shirts en totebags plakt. Tien snelle snoodaards mogen met zo’n totebag gaan lopen, voor alle andere: ‘Zeddis Kalm’, je vindt ze ook op www.koaren.be.  

Win 5 pakketjes met 4 popcornbakjes van Feestartikelen.be

Niets zegt meer ‘bingen’ dan een écht bakje popcorn, Hollywood style, en wij geven zo 5 pakketjes weg! Strooi wat pofmaïskorrels in een hete pot met olie, zet het deksel erop, laat poffen tot het stil wordt en bestrooi dan met wat (poeder)suiker of zout. Schep in je bakje, dekentje daarbij en press play.

Win 25 keer 4 dagtickets voor Walibi, Aqualibi of Bellewaerde

Hou je van kicks en surprises? Verras je vrienden met dagtickets voor de hipste attractieparken van ons land. Rollercoasterfun en waterpret à volonté dus, alleen nog kiezen tussen de Vampire, de Lagoon of Dawson Duel.

Win 5 vuurschalen van Barbecook

Kan je niet wachten tot de zomer om te barbecueën? Of wil je gewoon de koude nachten ietsje heter maken? In beide gevallen is een vuurschaal van Barbecook een vereiste. Verzamel al je vrienden Samson-en-Gertgewijs rond het kampvuurtje om ‘Vrolijke Vrienden’ ten beste te geven of gebruik de schaal simpelweg om een lekker stukje vlees te braden. Die lente kan toch niet meer zó veraf zijn.

Win 5 Cool College Packs Sodastream®

Al een paar jaar is Sodastream® het absolute topmerk voor homemade frisdranken. Sodastream laat studenten, wie maand na maand krap bij kas zitten, niet in de steek. Dankzij het College Cool Pack zal je het hele jaar door je favoriete frisdrank zelf kunnen maken (meer dan 40 smaken verkrijgbaar).


 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider

Poll

Job in the picture

 • Slider
 • Slider
 • Slider

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84