Win 25 duotickets voor Kinepolis

Bij een avondje uit in je studentenstad hoort ook een knus cinemabezoek. Bekijk het aanbod in je lokale bioscoop, nodig je lief (in spe) uit laat je trakteren door GUIDO. Wij hebben maar liefst 25 duotickets voor een film naar keuze klaarliggen voor cinefiele deelnemers aan onze wedstrijd. Licht uit, projector aan!

Win een vliegticket voor 2 naar Barcelona

De Sagrada Família, Park Güell, Camp Nou, de Ramblas, Casa Batlló, La Pedrera, Mercat de la Boqueria, de Gotische Wijk en uiteraard het zonnige strand van La Barceloneta... Weet je al waar we naartoe vliegen? Naar Barcelona uiteraard! GUIDO geeft een vliegticket voor twee weg naar de Catalaanse hoofdstad.

Win 5 Peak Performance Helium Down Slippers

Dit paar warme, comfortabele donzen laarsjes omhult je voeten met warmte als je thuis ontspant na een lange dag in de buitenlucht. Ze zijn ultra-comprimeerbaar en gaan overal met je mee. Het dons is afkomstig uit verantwoorde bronnen en traceerbaar via Track My Down.

Win 5 Peak Performance Helium Down Mittens

De emblematische Helium-lijn is al 10 jaar een bestseller en biedt nu zijn nieuwste innovatie: een paar warme, comfortabele wanten. Met hun zacht geborstelde binnenkant helpen ze je een handje (geen woordspeling bedoeld) op de koudste dagen en beschermen ze je dankzij de wind- en waterafstotende buitenstof.

Win 2 Peak Performance Original Hood Men

Deze Peak Performance-klassieker zal de tand des tijds doorstaan. De hoodie is gemaakt van eersteklas katoenblend jersey met een geborstelde binnenkant voor een zacht, comfortabel gevoel.

Win 6 flessen Waterloo Gin

Aan de voet van de Leeuw van Waterloo houdt de hoeve van Mont-Saint-Jean duizendjarige tradities in ere. Ze distilleren er een op en top Belgische, maar tegelijkertijd zeer aromatische gin. Deze sterkedrank is het perfecte huwelijk tussen de Belgische en Engelse traditie, met toetsen van kruiden, citroen en bloemen.

Win 5 exemplaren van de thriller 'Dodemansvingers'

Na jaren in een Portugese gevangenis duikt een voormalig rockidool op in zijn geboortedorp in de Vlaamse Ardennen. De terugkeer van de verloren zoon zet de dorpsgemeenschap in rep en roer. Wil je weten hoe dit spannende verhaal afloopt? GUIDO geeft 5 exemplaren van de nieuwe thriller 'Dodemansvingers' weg.


  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider


Poll

Job in the picture

  • Slider
  • Slider

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84