Image
18/04/2017

De beste manier om pizzarestjes op te warmen


Avondje pizza gegeten, maar door een bizarre reden de laatste stukken niet opgegeten? Dan eet je die gewoon de volgende dag op, ondanks het feit dat de pizza dan minder lekker smaakt. Door het in de microgolfoven op te warmen, wordt de bodem klef en allesbehalve knapperig. De beste manier en een simpele truc daarvoor: warm het restje op in een steelpan! Laat twee minuutjes bakken in een pan zonder deksel, sprenkel wat olijfolie op de pizza en laat het daarna nog een minuut sudderen mét deksel. Zo is de pizza op de tweede dag nog steeds knapperig (en misschien nog lekkerder)!
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Salon des Jeunes: jonge kunstenaars in Gents MSK

In de 19de eeuw stelden kunstenaars hun nieuwe creaties tentoon op de driejaarlijkse Gentse 'Salons', [...]

26/12/2021

Gentse Wizard Store krijgt hoog bezoek

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar The Wizard Store heeft alsnog de deuren geopend in Gent, [...]

19/12/2021

19-jarige Pauline mocht met Regi naar het Sportpaleis

In september startte Regi op VTM 2 samen met zijn fab four Jaap Reesema, Olivia, Camille en Lester Williams [...]

12/12/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84