Image
18/04/2017

De beste manier om pizzarestjes op te warmen


Avondje pizza gegeten, maar door een bizarre reden de laatste stukken niet opgegeten? Dan eet je die gewoon de volgende dag op, ondanks het feit dat de pizza dan minder lekker smaakt. Door het in de microgolfoven op te warmen, wordt de bodem klef en allesbehalve knapperig. De beste manier en een simpele truc daarvoor: warm het restje op in een steelpan! Laat twee minuutjes bakken in een pan zonder deksel, sprenkel wat olijfolie op de pizza en laat het daarna nog een minuut sudderen mét deksel. Zo is de pizza op de tweede dag nog steeds knapperig (en misschien nog lekkerder)!
  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Onmisbaar op elke campus: de nieuwe Guido Stadsgids 2025-2026

Vers van de pers en appgewijs op je smartphone: de gloednieuwe, onmisbare Guido Stadsgids voor studenten. [...]

16/09/2025

5 Gentse babbelcafés

1) Rokkebolle Relatief nieuw en wat weggestopt aan het Ledebergplein, maar de Rokkebolle nodigt [...]

15/09/2025

Nieuwe hogeschoolcampus in hartje Mechelen geopend

Vorige week heeft Mechels burgemeester Bart Somers de nieuwe Campus De Vest van Thomas More geopend. [...]

10/09/2025

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84