Image
14/05/2021

Vreemde trend: high meat


Geen idee is te bizar voor op het internet, al komt de high meat-trend wel in de buurt: je laat een stuk rauw vlees enkele weken, maanden of zelfs jaren rotten en eet het daarna op om high te worden. Sommige internetgebruikers durfden het aan en beschrijven het gevoel achteraf als ‘euforisch’.

Toch is het geen goed idee om mee te gaan in deze trend: de bacteriΓ«n die ontstaan in het rottende vlees kunnen je erg ziek maken. Vlees laten rotten is namelijk niet hetzelfde als fermenteren, dat gebeurt onder gecontroleerde omstandigheden en levert voedsel op dat wΓ©l veilig is om te eten. Bereid je vlees voor de veiligheid dus maar beter op de old school manier: in de pan.

LP


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Uit het GUIDO-archief: de studententijd van Evelien Bosmans

"Toen ik 17 jaar was, heb ik de toelatingsproef gedaan voor Studio Herman Teirlinck in Antwerpen, [...]

31/01/2025

Helft studentenresto's gaat voor meer plantaardig

De helft van de Vlaamse hogescholen en universiteiten voert actief promotie voor plantaardige maaltijden [...]

29/01/2025

5 Brugse bruggen

1) Bargebrug Gebogen lijnen die helrood oplichten in het groen, dat is hoe deze voetgangersbrug [...]

27/01/2025

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84