Image
17/02/2020

Springkasteel 'JumpSky Inflatable park' opent deuren in Gent

Haast je zo snel mogelijk naar DOK Noord (Gent) en laat het kind weer in je naar boven. Sinds kort kan je er terecht in het springkasteelcomplex JumpSky inflatable park. Het springkasteel telt veertig verschillende attracties en is ook open voor jong en oud. Spring, klim en kruip op een van Europa’s enige indoor springkastelen.

In het DOK Noord in Gent kan je je voortaan uitleven op het JumpSky inflatable park. Het springkasteel heeft ruim veertig verschillende attracties waar je evenwicht en uithoudingsvermogen flink op de proef wordt gesteld. Daag je vrienden uit op de 150 meter lange obstakelbaan of ga het gevecht aan in de worstelring. Verder is er ook een interactieve klimmuur, een schommel en de sportkooi. Voor wie even wil uitrusten zijn er zitruimtes voorzien, met zicht op het luchtkasteel. Elke sessie wordt steeds afgesloten met een lichtshow.

Zowel kinderen als jongeren en volwassenen zijn welkom in het park

In JumpSky kan je sportdagen, feestjes en teambuildings organiseren. Het is open van woensdag tot en met zondag en voor een uurtje springen, betaal je momenteel 9,50 euro. Zowel kinderen -vanaf zes jaar- als jongeren en volwassenen zijn welkom in het park. Je kan online reserveren op de website en na een intensief uurtje springen iets drinken in de gezellige bar.

Een ‘JumpSky Inflatable park’ is een uniek concept in Europa. Je hebt er enkele in Engeland en Polen maar het is over het algemeen een zeldzaam iets. De meeste parken bestaan uit losse kastelen, terwijl deze uit één groot luchtkasteel bestaat. Dat maakt het zo bijzonder.

Het opblaasbaar park is het zusje van het trampolinepark in Locristi, dat vier jaar geleden geopend werd. “Beide parken draaien rond springen en werden in zwart en geel aangekleed”, zegt Bram Vander Sype, die samen met zijn broer Bert Vander Sype en Preben Delclef eigenaar is van het park. De drie mannen geven aan dat er dit jaar nog een gelijkaardige attractie zal komen in Aalst. Deze zal dan een combinatie worden van een opblaasbaar-en een trampolinepark.

Tip voor studenten: Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond, na 18u, kunnen studenten -op vertoon van een geldige studentenkaart- een tweede uur springen aan 50% korting.

(Sophie S.)

Comments

ONTSPANNING

Hoe zou het nog zijn met de cast van 'Victorious'?

Er is geen mens bij wie de naam ‘Ariana Grande’ geen belletje doet rinkelen. De popprinses [...]

Op bezoek bij stadsbrouwerij Bossuwé Brewing Co. in Kortrijk

GUIDO heeft dorst en schuimt de studentensteden af op zoek naar artisanale stadsbrouwerijen. Vandaag [...]

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

  • Slider

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84