Image
20/02/2020

Gratis chocolade proeven in Brussel

Via een tweet verklapte de Britse journalist Jon Stone een groot geheim aan alle chocoladefans. Aan de rand van Brussel, in de Neuhaus Factory Shop, kan je eindeloos gratis chocolade blijven proeven. De winkel vind je op het einde van de Brusselse metrolijn 5, op acht minuten stappen van metrostation Erasmus.

Drie dagen geleden tweette de Britse journalist Jon Stone: “Ik wil niemand ongerust maken, maar aan het einde van de Brusselse metrolijn 5 is er een factory outlet voor chololademaker Neuhaus en kan je letterlijk zoveel gratis ‘proberen’ (eten) als je wilt.” Hiermee tipte hij alle chocoladefans om dringend eens langs te gaan in de Neuhaus Factory Shop in Sint-Pieters-Leeuw. In de shop kan je zoveel chocolade proeven als je zelf wenst. Naast de normale chocoladedozen van Neuhaus, staan er ook second choice-dozen. Deze zijn gevuld met pralines die bijvoorbeeld misvormd zijn, maar waarvan de smaak nog steeds hetzelfde is. De dozen zijn te koop per kilogram en kosten een pak minder dan de normale.

De blog ‘En Route Traveler’ geeft enkele tips voor je je volstopt met chocolade. Zo ga je best vroeg op de dag om te vermijden dat er al veel soorten op zijn. Eén doos in je eentje opeten, is echt teveel van het goede dus deel de doos met twee. Ook een handige tip: je komt er best niet toe met een volle maag. Journalist Jon Stone raadde ook zeker aan om een fles water mee te nemen om alles weg te spoelen.

Opgelet: de all you can eat-formule heeft wel een aantal voorwaarden. Je mag nooit zelf een doos openen en geen proevers meenemen. Alles wat je daar uit de doos neemt, moet ook op. 

(Sophie S.)

Comments

ONTSPANNING

Het lekkerste ontbijt ooit: banaan-yoghurtpannenkoeken

Vind je het maar saai om elke dag granola of boterhammen op te eten als ontbijt? Dan hebben wij goed [...]

Tweede Vlaamse KFC-restaurant opent de deuren

Goed nieuws voor de fans van Kentucky Fried Chicken. Zaterdag opent in Turnhout het tweede KFC-restaurant [...]

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

  • Slider

Nog ééntje om af het af te leren: de beste Mol memes

Afgelopen zondag moesten we afscheid nemen van het achtste seizoen van De Mol. Dit jaar waren er ontelbaar [...]

05/05/2020

De leukste coronacartoons op een rijtje

Als we het over corona hebben, kunnen we niet anders dan aan Marc Van Ranst denken. Voor elke emotie [...]

01/05/2020

Nostalgie met je favoriete Ketnetseries

Slaat de verveling toe, of heb je nood aan ontspanning met een vleugje nostalgie? Dan kan je op VRT.nu [...]

30/04/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84