Image
10/03/2020

Vlaamse artiesten nemen afscheid van Samson & Gert in televisieshow

We moeten het je niet meer vertellen. Gert Verhulst stopt na 30 jaar als baasje van Samson en gaf onlangs de fakkel door aan zijn dochter Marie. Naast de vele afscheidsshows, nemen nu ook de Vlaamse artiesten waardig afscheid van Samson & Gert via een televisieshow. De show zal gepresenteerd worden door radiopresentator Peter Van de Veire en wordt uitgezonden op Eén en Ketnet.

Samson en Gert blazen dertig kaarsjes uit en dat betekent feest. Televisiezenders Eén en Ketnet gaan dit uitgebreid vieren met een muzikale show. Samen met bekende en minder bekende fans zal het duo tijdens ’30 jaar Samson & Gert’ terugblikken op hun lange carrière. Voor zover bekend zullen Regi, Bart Peeters, Niels Destandsbader en Danira Boukhriss aanwezig zijn. Zij brengen met een liveband hun eigen versie van enkele bekende ‘Samson & Gert’-liedjes.

Peter Van De Veire zal de show leiden. De opnames gaan door op 1 april in het Studio 100 Pop-up Theater in Puurs. Wie erbij wil zijn, kan vanaf 17 maart tickets reserveren via de website van Eén. De show wordt dan op 23 en 24 april uitgezonden op Eén en Ketnet.

(Sophie S.)

Comments

ONTSPANNING

Hoe zou het nog zijn met de cast van 'Victorious'?

Er is geen mens bij wie de naam ‘Ariana Grande’ geen belletje doet rinkelen. De popprinses [...]

Op bezoek bij stadsbrouwerij Bossuwé Brewing Co. in Kortrijk

GUIDO heeft dorst en schuimt de studentensteden af op zoek naar artisanale stadsbrouwerijen. Vandaag [...]

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

  • Slider

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84