Image
11/03/2020

​Ongelofelijk! Je kan nu betaald krijgen om met een hond te wandelen

Als student rondkomen met het weekbudget dat je van je ouders krijgt, is niet altijd makkelijk. Gelukkig kan je vaak wel een centje bijverdienen in de horeca, maar er zijn ook andere alternatieven. Zo kan je tegenwoordig betaald worden om de hond van iemand anders uit te laten. Lichaamsbeweging, leuk gezelschap én betaald krijgen? Sign me up!
 
Iets minder dan een jaar gelden werd het sociale netwerk Mopets gelanceerd in België. De site vormt een community voor mensen die ongegeneerd foto’s willen delen van hun huisdieren. De leden kunnen er ook hulp vragen of aanbieden bij het verzorgen van elkaars huisdieren, zoals het uitlaten van de hond. Dit kan al dan niet tegen betaling gebeuren, afhankelijk van de leden zelf. Aanbieders van dierenhulp bepalen zelf of zij ervoor vergoed willen worden, en hoeveel. Gemiddeld wordt voor een wandeling 10 euro gevraagd, terwijl het houden van een huisdier thuis ongeveer 15 euro per dag kost. Op deze manier biedt Mopets ook een leuke en makkelijke bijverdienste voor dierenliefhebbers.

Comments

ONTSPANNING

Hoe zou het nog zijn met de cast van 'Victorious'?

Er is geen mens bij wie de naam ‘Ariana Grande’ geen belletje doet rinkelen. De popprinses [...]

Op bezoek bij stadsbrouwerij Bossuwé Brewing Co. in Kortrijk

GUIDO heeft dorst en schuimt de studentensteden af op zoek naar artisanale stadsbrouwerijen. Vandaag [...]

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

  • Slider

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84