Image
26/03/2020

We puzzelen massaal in quarantaine

Puzzelen is terug hip. Met een overschot aan vrije tijd, kruipen familieleden gezellig samen om puzzels te leggen of dagen ze elkaar uit voor een leuk gezelschapsspel. De trend is duidelijk voelbaar bij speelgoedfabrikanten. ‘Het aantal orders op puzzels, bordspellen en educatief en creatief speelgoed is sinds de crisis gigantisch toegenomen”, verklaart speelgoedfabrikant Jumbo.

Puzzelen en gezelschapsspelletjes spelen met het gezin is deze weken terug een topactiviteit geworden. Het is voor de meeste gezinnen een goed alternatief voor tv en streamingsplatformen. Speelgoedfabrikanten merken aan de verkoop dat er terug een puzzel hype is ontstaan. De Nederlandse speelgoedfabrikant Jumbo kon deze week een plotse stijging van 438,5% meten in de online doorverkoop van alle puzzels en het educatieve speelgoed. Vooral de puzzels met drukke, getekende platen, waarbij in detail veel humor en nostalgie te vinden is, zijn populair.

(Sophie S.)

Comments

ONTSPANNING

Blijf kalm en geef er een lap op: solliciteren in coronatijden

Uit onderzoek van VDAB en UGent blijkt dat 86% van de werkzoekenden vreest geen werk te vinden door de [...]

Het lekkerste ontbijt ooit: banaan-yoghurtpannenkoeken

Vind je het maar saai om elke dag granola of boterhammen op te eten als ontbijt? Dan hebben wij goed [...]

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

  • Slider

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84