Image
01/04/2020

Speel nu de online escaperoom: ‘The Big Pursuit’

Ontsnappen uit je kot gaat voorlopig niet, net zoals ontsnappen uit een escaperoom. Dat laatste kan gelukkig wel online. The Belgian Escape Room Federation lanceerde zopas een gratis online escape room ervaring: ‘The Big Pursuit.’ Het spel is gratis en kan je vinden op www.bigpursuit.be.

Door de coronacrisis ontvangen ook de escape rooms een tijdje niemand meer. Spijtig voor mensen die graag mysteries en raadsels oplossen. Speciaal voor deze liefhebbers stapten veel escape rooms mee in een project van 'The Belgian Escape Room Federation': ‘The Big Pursuit’. Dankzij het project kunnen mensen vanuit hun huis een gratis online escape room ervaren.
 
Op hun website wordt het spel op een mysterieuze wijze ingeleid. De spelmakers roepen ons op om de strijd aan te gaan met de ‘escape room hackers’.
 
“Een beruchte bende pleegt al jaren crinminele feiten in Vlaanderen en Nederland. Ze werken erg gesofisticeerd, gefocust, laten zelden of nooit een steek vallen. Daarom weten we tot op de dag vandaag nog steeds niet wie ze zijn. We weten dat ze met veel zijn. Hoeveel is nog niet gekend.” (…)“We hebben jullie hulp nodig om deze bende op te sporen en een halt toe te roepen.”
 
Het online spel is volledig gratis dus de makers van de escape room verdienen hier niets. Toch kan je de escape room sector altijd steunen door het aankopen van een waardebon, die je in de toekomst bij hen kan gebruiken.
 
Meer info vind je op de website: www.bigpursuit.be

(Sophie S.)

Comments

ONTSPANNING

Lukt het niet op TikTok? Nu is er Instagram Reels

In de quarantaine zijn er veel jongeren geweest die geprobeerd hebben om TikTok-famous te worden, maar [...]

Het scheelde niet veel of Netflix liet je elke dag naar een geit luisteren

Iedereen herkent het geluid dat afspeelt net voor je een film of serie op Netflix bekijkt. Het korte [...]

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84