29/06/2020 Het lekkerste ontbijt ooit: banaan-yoghurtpannenkoeken Vind je het maar saai om elke dag granola of boterhammen op te eten als ontbijt? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Met dit heerlijke Hello Fresh-recept maak je in een mum van tijd overheerlijke banaan-yoghurtpannenkoeken. Lekker en uniek! Geloof ons maar: ontbijten was nog nooit zo leuk. Ingrediënten: 2 bananen 2 kiwi's 2 eitjes 2 potjes kersenjam 200 ml volle yoghurt 30 g hennepzaad 1 eetlepel roomboter 1 snufje zout 1 theelepel bakpoeder Hoe ga je te werk? Pel de bananen en prak ze daarna met een vork in een kom. Neem ook de kiwi's en snijd deze in plakjes. Voeg de eieren, het hennepzaad, het bakpoeder en het snufje zout toe aan de kom en roer het samen met een theelepel yoghurt tot een mooi beslag. Verhit de roomboter in een pan. Giet het beslag in de pan en bak de pannenkoeken goed langs beide kanten. Smeer kersenjam op de pannenkoeken en versier met de plakjes kiwi. Serveer de rest van de yoghurt bij het gebak. Heb je nog bananen over? Check zeker ook ons overheerlijke bananenbroodrecept. Category Ontspanning