Image
18/08/2020

Het liefdesverhaal van 2020: koppel leerde elkaar kennen op TikTok

Vergeet Tinder. TikTok is de nieuwe app om een lief te vinden. De Amerikaanse Josiah Miller en Natalie Otano kwamen elkaar tegen op de app en werden op slag verliefd. Hun verhaal ging viraal op - waar kan het ook anders? - TikTok.
 
Natalie was tijdens de pandemie gewoon wat aan het scrollen op TikTok toen ze op de pagina met voorgestelde video's plots een filmpje van Josiah tegenkwam. Ze vond het filmpje niet alleen hilarisch, maar ze merkte ook meteen op dat Josiah een knappe gast was. Ze volgde hem prompt en stuurde meteen daarna ook een volgverzoek op Instagram. De twee begonnen al snel foto's van elkaar te liken en na wat DM's heen en weer was het wel duidelijk dat ze elkaar zagen zitten. "De pandemie heeft ons wel geholpen want we hadden beiden tijd zat", vertelt het koppel. "Daardoor hadden we veel tijd om met elkaar te FaceTimen en elkaar te leren kennen." Uiteindelijk besloot het koppel om FaceTime te laten voor wat het is en boekte Josiah een vlucht naar Natalie - oh ja, ze wonen namelijk elk aan een andere kant van de VS. Ze ondernamen samen een roadtrip en leerden elkaars familie kennen. Het begin van een sprookje. "Waarom zou je iemand niet via TikTok kunnen leren kennen?"

Comments

ONTSPANNING

Guido keek naar Streamz: deze programma's moet je écht gezien hebben

Al jaren is er sprake van een 'Vlaamse Netflix', en sinds 14 september is de kogel door de kerk. [...]

Verwen je poesje met een natte tandenborstel

Ja, we beseffen dat de titel van dit artikel raar klinkt. Toch is het een trend die de ronde doet: je [...]

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

SOCIALPoll

Welke streamingdienst haal jij in huis?

 Disney+
 Netflix
 Streamz
 Euh, ik kijk gewoon gratis op illegale sites hoor

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84