Image
24/09/2020

De beste kanalen op Reddit

Op het internet kan je alles vinden, maar je moet wel je weg door het wereldwijde web leren banen. Wij zetten graag de beste sites op een rijtje. Vandaag bezoeken we Reddit en wijzen we je de weg naar de allerbeste subreddits. Of je nu wil lachen, bijleren of ontspannen, hier moet je zijn!
 
Today I Learned
Of je nu graag gaat quizzen of gewoon eens wil uitpakken met je brede kennis, er zijn nooit genoeg nutteloze weetjes om te absorberen. Deze subreddit staat boordevol informatie die je gewoon wil weten! Wist je bijvoorbeeld dat het dragen van een zonnebril ervoor kan zorgen dat je vrolijker wordt? Had je ooit al gehoord van het bijgeloof in Cambodja dat stelt dat niet-identieke tweelingen in een vorig leven geliefden waren die in een ongelukkige relatie verzeild waren? Of dat het brein van de Neanderthaler eigenlijk groter was dan dat van ons?

Wholesome Memes
Memes zijn grappig, maar ze kunnen soms ook grof zijn. Heel vaak is er iemand het mikpunt van spot en dat is niet altijd even fijn. Op de subreddit Wholesome Memes worden enkel vrolijke plaatjes gedeeld. Het zorgt voor inspiratie, verwarmt je hart op onverwachte momenten en doet je heel vaak bulderen van het lachen. En dat zonder iemands gevoelens te kwetsen. Wat kan een mens nu eigenlijk nog meer willen?

LifeProTips
Het leven is lastig, daar gaan we niet over liegen. Heel wat studenten adopteren het nummer Zwaar Leven van Brigitte Kaandorp als hun lijflied, en net daarom kan deze subreddit je helpen om het leven toch net iets draaglijker te maken. Of het nu gaat om echte levensproblemen of gewoon kleine ongemakjes: dit plekje op het internet staat boordevol tips. Wist je bijvoorbeeld dat je glasscherven beter kan vinden met een zaklamp? Dat het verstandig is om al je rekeningen nu te betalen? En dat er een manier bestaat om advertenties op YouTube gewoon te skippen?

GetMotivated
Zie je het even allemaal niet meer zitten? GetMotivated zorgt ervoor dat je terug de juiste ingesteldheid vindt. Met goeie adviezen, vindingrijke video’s, grappige memes en inspirerende citaten zorgt deze subreddit ervoor dat je terug op het goede pad terechtkomt. Want onthoud: je bent vandaag ouder dan je ooit geweest bent en jonger dan je ooit nog zal zijn.

DIY
Herinner je je nog die tijd dat je trots was op wat je in elkaar geknutseld had? Of het nu een schudbol of een kleurrijke pennenhouder was, je weet dat het goed voelde om iets met je eigen handen te maken. Doe dat over. Haal inspiratie uit de projecten van anderen, volg tutorials en stel vragen. Alle kennis van de wereld ligt hier aan je vingertoppen en de leden van deze subreddit staan in de rij aan te schuiven om je te kunnen helpen.
 
 

Comments

ONTSPANNING

Influencers spelen gênante studentenverhalen na in nieuwe reeks

Vanaf midden november kan je kijken naar Student Confessions, een nieuwe serie waarin bekende koppen [...]

Boekennieuws: Blinker is terug!

Blinker is terug! Na 12 lange jaren zonder Blinker haalt auteur Marc De Bel zijn populaire personage [...]

  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Ben jij aangesloten bij een studentenvereniging?

 Ja, sowieso!
 Ja, maar enkel door corona.
 Nee!

Job in the picture

Ontdek het grootste chocolademuseum ter wereld

In Kilchberg, een plaats bij Zürich, heeft de Zwitserse chocoladefabrikant Lindt een chocolademuseum [...]

18/09/2020

Na Instagram komt nu ook YouTube met een TikTok-kopie

Als je hen niet kan verslaan, kopieer hen dan. Dat is wat de reuzen van de sociale media vaak doen. Instagram [...]

17/09/2020

Ga op citytrip naar Brugge en ontvang cadeaus

Op reis gaan? Veel mensen durven het door corona niet meer te riskeren. Gelukkig kan je ook in België [...]

15/09/2020

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84