Image
25/03/2003

CONNECTIONS

CONNECTIONS schotelt je aan de lopende band baanbrekende promoties voor. Het gaat om allerlei reisproducten: last minutes, packages, citytrips, fly & drives, vlucht + hotel, studentenpakketten...
Hot products
 
 

CONNECTIONS schotelt je aan de lopende band baanbrekende promoties voor. Het gaat om allerlei reisproducten: last minutes, packages, citytrips, fly & drives, vlucht + hotel, studentenpakketten... Een overzicht van alle hot products vind je op de homepage van onze site!

 
Vluchten.
 
  Bij ons vind je altijd wel het ticket dat je nodig hebt, en dat aan een prima prijsje. Naast de ‘gewone’ tickets zijn er ook allerlei leuke én voordelige vliegformules. Alles online te boeken via de booking engine!
Hierbij een overzicht: de goedkoopste luchtvaarttarieven wereldwijd, studententickets, Last Minutes, City Specials, Round the World, Party Flights en Fly & Drive.
 
Hotels
 
 

Over de hele wereld hebben we er die hotels uitgepikt die het best aan jouw vereisten beantwoorden, rekening houdend met prijs/kwaliteitsverhouding, ligging, faciliteiten, enz...
Boek zelf je hotel via de online Booking engine!

 
Car rental
 
 

Toppunt van vrijheid: met de auto doorheen het land van je dromen cruisen. CONNECTIONS helpt je op weg! Boek wereldwijd je huurauto via de online Booking engine!

   
Ski- en sportvakanties
 
 

We brengen je meer dan enkel sneeuw en bergen. Met veel aandacht voor ‘special snow products’ en de skistations met de beste après-ski mogelijkheden! Verder bieden we uitgebreide sportvakanties aan in samenwerking met UCPA.
Online boeken is mogelijk!

 
Kortbij
 
 

Voor een megakick hoef je het niet altijd zo heel ver te zoeken. Ook België kent genoeg plekjes die je adrenaline serieus aan de kook brengen! Dat kan door ofwel een dagje te avonturieren of een dagje te relaxen!

 
Topbestemmingen
 
 

CONNECTIONS laat je de hele wereld verkennen, maar uiteraard zijn er bepaalde bestemmingen waarvan we in de loop der jaren onze specialiteit hebben gemaakt.
Hier heb je ze: Australië/Nieuw-Zeeland, Azië, Barcelona, USA & Canada, Parijs, Praag, New York, Cuba

   
Voordelen
 
 

Verzekeringen
Met een reisverzekering bij Protections kun je relaxed op reis vertrekken!

Reisgidsen
Bestel je onmisbare Lonely Planet via onze site en betaal veel minder!

Voordeelkaarten
Studenten en leraars genieten van ontelbare voordelen in binnen- en buitenland, dankzij de ISIC Student Card & de ITIC Teacher Card!

Work abroad
Werken, wonen en reizen in de States in de zomer van 2002? Dat kan via het J1 Work & Travel-programma! Enkel voor studenten.

Avontuur
Ook de wildste avonturiers komen bij CONNECTIONS meer dan voldoende aan hun trekken dankzij de formules van Contiki en Suntrek!

Extra’s
Bussen, passen, tours, sightseeing, stay on campus, reischeques

 
Enkele unieke reisconcepten
 
 

Last Call:
Kom graaien in de last calls, een bak vol vluchten die op de dag zelf vertrekken! Tot een uur voor vertrek kan je in onze shops (luchthaven en Zuidstation) een “last call” boeken aan knettergekke prijzen!

Last Minutes:
Op het laatste nippertje zin in een trip? We hebben altijd een boel last minutes aan geflipte prijzen voor je klaarliggen die je brengen waar je heen wilt!

Studententickets:
Vlieg de wereld rond in alle flexibiliteit en vrijheid. Je reisdata kan je aanpassen en je kan tot een jaar op je bestemming blijven plakken!

Party Flights:
Laat het fuifbeest in je los op een hippe dansvloer in Barcelona of Madrid! Je vertrekt op vrijdag of zaterdagavond en je keert de volgende morgen terug. Enkel voor nachtuilen.

Reischeques:
Verwen je ‘loved ones’ met een heuse reischeque! Een beter cadeau bestaat er niet...

Round the World:
What’s in a name? In dit geval: alles! Je vliegt en trekt de wereld rond aan prijzen die je enkel maar bij CONNECTIONS vindt...

Stay on Campus:
Verblijf tijdens de zomer op de campus van Barcelona aan een heus studentenprijsje!


Comments

ONTSPANNING

Een dag en een nacht in De Pijp in Amsterdam

Net ten zuiden van de Grachtengordel ligt een van de levendigste volksbuurten van Amsterdam. In De Pijp [...]

Nieuw in de cinema: 'Only the River Flows'

Only the River Flows, een bevreemdende neo-noirfilm van de Chinese regisseur Wei Shujun, was vorig jaar [...]

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

Nieuwe serie ‘Kameleon’ onthult trailer en releasedatum

Streamz heeft de volledige trailer van zijn nieuwste serie gelanceerd, waarin de kijkers een glimp opvangen [...]

29/04/2024

Jeugdcentrum opent haar deuren voor lokale amateurmuzikanten

In Sint-Pieters-Leeuw zijn lokale amateurmuzikanten van harte welkom in het jeugdcentrum Laekelinde. [...]

27/04/2024

Citytrippen in Valencia: met GUIDO haal je alles uit jouw trip

Valencia is een stad aan de Spaanse oostkust, en ze wordt weleens de sinaasappelstad genoemd. Er is heel [...]

25/04/2024

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84