Image
10/09/2016

"Een vrouwenclub zonder drama"


Over welke opleidingen ontfermt de club zich? Wij zijn een vrouwenclub met leden uit verschillende opleidingen. Er zitten bij ons zowel economen, ingenieurs als sociaalwerkers en nog veel meer!
 
Wat is jullie stamcafé? Ons stamcafé is ’t Muske in Geel, maar een pintje gaan pakken in De Campus (Uitgeroepen tot beste café van Antwerpen!) is ook altijd een optie.
 
Wat zijn de jaarlijkse hoogtepunten? Wij organiseren enkele leuke evenementjes voor open publiek zoals Ladies cantus, Kwak avond, flessenavond, hotshots,…. Maar ook organiseren wij toffen avonden binnen de club zelf zoals de conventen, het jaarlijks weekendje,…
 
Wanneer is de club opgericht? 5 maart 2008
 
Wie heeft de club opgericht? KoPi (Karo Kempen), Zwentje (Britt Beckers), LeaTer (Nathalie Van den Eynde), Schevy (Evy Vanbroekhoven), Sped (Martine Stals)
 
Hoeveel leden telt de club? 39 leden en 10 schachten momenteel
 
Hoeveel kost een lidkaart? De club werkt niet met lidkaarten of lidgeld. Het is vrijblijvend maar men moet wel gevraagd worden om bij de club te mogen.
 
Welke leden bekleden de voornaamste functies? Voor 2015-2016 is dit het Presidium:
Preses: KoPi (Karolien Kempen)
Vice-Preses: Locka (Ashley Van Slagmolen)
Quaestor: Foenda (Inez Van Laer)
Ab-Actis: Duvy & Kwak (Ine Mertens & Anke Smets)
Cantor: Ztout (Lotte Daemen)
Coördinator: Noewa (Klara Buyens)
Schachtentemmer: Locka (Ashley Van Slagmolen)
 
Hoe verlopen studentendopen? De studentendopen verlopen bij ons binnen de club en zijn gesloten voor andere studenten. De doop bestaat uit het uitvoeren van opdrachtjes. Veel details over de doop gaan we natuurlijk niet prijsgeven, dat blijft onder ons! Maar we kunnen wel zeggen dat er goed gelachen wordt, ondanks we onder de smerigheid zitten. Hoe vuiler de schachten eruit zien, hoe beter! De doop is het moment dat er een band ontstaat tussen de schachten en je nieuwe mensen kan leren kennen.
 
Herinner je je de strafste studentendoop? Ja natuurlijk! Dat is een moment dat je nooit zal vergeten!
 
Wat was de strafste deal bij een schachtenverkoop? Onze club heeft geen schachtenverkoop
 
Waarom is jullie club beter dan de andere? Één zin: een vrouwenclub zonder drama!
Alles verloopt bij ons zonder problemen en zonder ruzie, we komen goed overeen met elkaar en zo'n vlotte samenwerking is belangrijk in een club. Een toffe bende waar je jezelf kan zijn en een vriendinnengroep hebt voor het leven.
 
Wat is jullie (levens)motto? Drinken, Durven,… Dionysus!
 
Wat is de leukste anekdote? Laten we zeggen dat er in de loop van dit jaar veel grappige momenten zijn geweest op vlak van het uitgaan. Dat sommigen enkele kledingsstukken zijn verloren (bv schoenen die op mysterieuze wijzen verdwenen zijn tijdens het feesten) en dat er vele adjes zijn binnengegaan die voor enorme zwarte gaten hebben gezorgd.
 
Waar zijn jullie ’t meest trots op? Wij zijn het meest trots op ons lintje. We zijn fier dat we gevraagd zijn door de club en de kans krijgen erbij te horen!

Wat is de grootste roddel over de club? Roddels? Dat kennen wij bij Dionysus niet hoor…

Zijn er bekende Vlamingen die ooit lid waren? Echte bekende vlamingen niet, Maar veel van de leden zijn bekende gezichten in Geel en omstreken.
 
Website? https://sites.google.com/site/dionysusgeel/
 
Filmpjes?   
Verkiezingsweek (Thomas More) 2016

 
  • Slider


Poll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84