Image
21/11/2016

Niet te missen: dinsdagavond Kotroute in Gent


De Kotroute trekt dinsdag weer door Gent, nadat het vorige week al Brussel aandeed. Meer dan 20 student-kunstenaars (muzikanten, schilders, tekenaars en performers) geven het beste van zichzelf in 8 koten in de Gentse binnenstad. Starten doe je in het SMAK van 19u30 tot 20u, waar Jelle Vandewiele beats en visuals combineert. Afsluiten doe je vanaf 23u met de afterparty in café Jan van Gent. De koten zelf zijn open vanaf 20u tot middernacht. Wie er snel bij is, koopt nog een ticket in voorverkoop voor € 3. Wie op de avond zelf een ticket wil kopen, kan dat voor € 5 in het SMAK of in de meer veraf gelegen koten op de route.

Enkele namen: Silke Reyntjes tekent in zwart-wit dieren in kostuum, Jotie maakt muziek met Gameboys en Florien Allemeersch drukt zich uit met natuurschilderijen. Je hoofd tolt een beetje? Neem de test om te zien welke kunstenaar iets voor jou is.

De Gentse kotroute trekt gewoonlijk zo'n 800 bezoekers aan. Wil je volgend jaar zelf deelnemen als kunstenaar of je eigen kot omturnen tot expositieruimte? Dat kan: hou de sociale media van Kotroute in de gaten of stuur de organisatie gewoon een berichtje.

Foto: Kotroute


Poll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84