Image
30/11/2017

Je optimaal voorbereiden op ThrowbackThursday in het Sportpladijs doe je zo


  • Eerst en vooral moet je bewijzen dat je jouw ticket waard bent, en dat doe je door goeie scores te halen op onze Samson & Gert Quiz of de Spring Quiz.
  • Geslaagd? Goed zo, dan gaan we verder met het herhalen van de lyrics van de Samson & Gert topliedjes, tenslotte een van de headliners. Op Youtube vonden we een compilatie van de vijf beste nummers volgens Ketnet. Die vijf moet je sowieso foutloos kunnen meebrullen.
  • Over naar de outfit. Je kan toch niet naar een nineties show in nillies kleren? Wij stellen voor de dames graag 2 vlechtjes voor, een salopet, een Eastpack-buikzakje en enkele fluokleurige accessoires zoals een knalroze of -gele rekker in je haar en helblauwe Dr. Martens aan je voeten. Mannen kunnen gaan voor een net iets te grote jeansvest, witte trui van Champion, spannende jeansbroek en sneakers van Fila. Ooooof je kiest voor merchandise, en die kan je makkelijk bestellen op de website van Mister T, voor 14,99 euro.
  • Wie all the way gaat, knutselt ook nog een spandoek in elkaar met daarop een catchy slogan als “Vergeet Marlène, je bent de mijne”, “Evert, spring mijn bed maar in” of “Xink, gij lekker dink!”.
  • En tot slot: om al in de sfeer te komen heeft Gertje een playlist samengesteld op Spotify. Op shuffle en in loop, vanaf…. NU!Poll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84