Image
19/03/2018

Nu in Leuven: De grootste pop-up escaperoom ter wereld


Leuvense studenten, rep je naar het Ladeuzeplein! Het afgelopen weekend heeft studentenonderneming Papaya Events er namelijk eventjes casual de grootste pop-up escaperoom ter wereld gebouwd. Het doolhof heeft een oppervlakte van meer dan 1600 vierkante meter, bestaat uit 18000 frisdrankbakken en kostte de 10 opbouwers ampers twee dagen tijd. Met de indrukwekkende constructie, die de Papaya Escape Maze werd gedoopt, willen de oprichters tonen dat studenten wel net iets meer kunnen organiseren dan een goedkope hamburgerstand en “pintjes aan nen euro”-feestjes. Geslaagde poging, denken wij dan.

 

De escaperoom staat vandaag en morgen nog op het Ladeuzeplein en is geopend van 10 tot 20 uur. Het doel is simpel: vind je weg door het doolhof en los onderweg de raadsels zo snel mogelijk op. Oh ja, en in ware studentenspirit is het trouwens volledig gratis. Waar wacht je zelfs nog op?


Foto: Papaya Events

  • Slider


Poll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84