Image
23/04/2018

Klaar voor de Big Jump 2018?


Een kleine sprong voor jou, een Big Jump voor proper water. Want oké, naar de maan vliegen is best cool, maar aangezien de Aarde momenteel onze enige échte thuisbasis is, kunnen we die maar beter goed onderhouden. Door voor proper water te zorgen bijvoorbeeld. Om hier aandacht voor te vragen en een grote “hey hallo zorg alsjeblieft eens voor meer riolen, afkoppeling van regenwater en waterzuivering” naar onze politici te sturen, springt Europa op zondag 8 juli massaal in rivieren, waterlopen of meren.


Normaal gezien moesten alle Europese waterlopen weer ecologisch gezond zijn in 2015, dat werd vastgelegd in de Europese kaderrichtlijn Water. Dat er in 2018 nog steeds een Big Jump wordt georganiseerd, verklapt al dat die deadline niet gehaald is. Het nieuwe doel is 2021 en wie dus mee in de Leie springt, helpt om deze deadline wél te halen. Place to jump is Portus Ganda in Gent, om 14u. Randanimatie, muziek en mensen verkleed in foute badkostuums zijn sowieso aanwezig, nu jij nog.
 
  • Slider


Poll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84