Image
25/04/2018

'Timtation' geeft studenten flirttips


De Vesalius Aula in Leuven zat gisterenavond nog eens eivol. Voor een ánder soort les, want niemand minder dan seksuologe Kaat Bollen en Tim Wauters van Temptation kwamen flirttips uitstrooien voor het VTK-event 'Timtation Flirtation'. "We wouden studenten graag een combinatie bieden van het serieuze en het ludieke. Door die twee personen naast elkaar te zetten, zijn we daar wel in geslaagd denk ik", vertelt praeses Arno Bossaert aan onze redactie. Het initiatief kon alvast rekenen op heel veel interesse. Niet minder dan 1500 studenten stonden te popelen om alles live te horen, maar amper de helft kon effectief de zaal binnen. "We stonden een half uur op voorhand aan de deuren, maar alle plaatsen waren helaas al ingenomen", aldus studente Emilie. "We hebben even later wel Tim, Chloë en Kevin gespot in 't Archief", lacht ze. 

De lucky bastards die wél op tijd waren, zagen hoe Tim binnenkwam met zijn intussen gekende quote "Mensen, mensen", wat onmiddellijk op de lachspieren werkte bij het publiek. Na een interessante uiteenzetting van Kaat Bollen, was het zijn beurt om levens- en liefdeswijsheden te delen. Één oneliner waarmee je sowieso scoort? Helaas, zelfs Timtation himself heeft de gouden openingszin nog niet gevonden. "Hij zei wel dat het belangrijk is 'geval per geval' te bekijken, omdat iedereen verschillend is. Daarnaast moeten we zeker ons doel voor ogen houden: is het voor één nacht of voor een lange relatie?", getuigt student Jilmen. Andere levenswijsheden had Tim precies van een blauwe tegel of van zijn oma gepikt. Zo zei hij nog: "Er moet ook altijd een klik zijn, en wederzijds respect." Uiteraard polste het publiek naar zijn Temptation avontuur. "Ik heb geen spijt van wat er gebeurd is, maar achteraf gezien had ik misschien toch beter gewacht om actie te ondernemen tot we terug in België waren", zo luidde het antwoord volgens Jilmen. 

 
 
  • Slider


Poll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84