Image
25/06/2018

Een SAW escape room... wie durft?


Geen locatie guurder en griezeliger voor een escape room in het teken van horrorfilm SAW dan een leegstaand slachthuis toch? Enkele ondernemers dachten er net zo over, en enkele maanden geleden konden de eerste slachtoffers de grootste escape room ter wereld betreden. En naar onze mening ook de engste, want van de Jigsaw-voice over gaan zelfs de breedste binken gillen als een klein meisje. De makers laten weten dat je je angsten onder ogen moet komen en buiten je comfortzone zal moeten gaaan om op tijd te kunnen ontsnappen. Denk dus maar aan kleine afgesloten en pikdonkere ruimtes, extreme geluids- en lichteffecten en meer van zulks gezelligs. Een ticket kost 50 dollar en bij de FAQ's staat te lezen dat je niet moet komen smeken om dat geld terug te krijgen als je al na 5 minuten aan het noodalarm hangt. Inderdaad, dollar, want 't is helaas in Las Vegas van doen.

Leuk om weten: Wie niet onmiddellijk de grote oversteek maakt, kan ook in Parijs terecht, want daar is net ook een SAW escape room geopend, en Duitse steden Nürnberg en München hebben er ook al één.

Hier enkele beelden van de Vegas SAW escape room als voorsmaakje

Foto: https://sawescaperoom.com
  • Slider


Poll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84