Image
11/02/2020

McDonald's Antwerpen organiseert eerste McCantus

#McStudentenclub lanceerde een tijdje geleden het Facebookevenement ‘Ik ga naar de McCantus’ om hun eerste McCantus aan te kondigen. Deze vindt plaats op woensdag 12 februari om 20 uur in Den Aalmoezenier in Antwerpen. Feestneuzen zonder ticket zijn gezien, want alle tickets gingen in voorverkoop de deur uit. Wie er toch nog wilt bij zijn, kan zijn laatste kans op duotickets wagen via de Facebookwedstrijd van McDonald’s Antwerpen.

“Het belooft een sfeervolle avond te worden onder McDo-fans”, zegt het praesidium van de #McStudentenClub. McDonald’s Antwerpen organiseert doorheen het jaar verschillende evenementen om de clubleden van de McStudentenClub samen te brengen. Niet enkel studenten uit Antwerpen zijn er welkom, ook sympathisanten en McDo-fans van ver daarbuiten mogen meedoen.

De tickets zijn ondertussen uitverkocht maar op de Facebookpagina van McDonald’s Antwerpen kan je nog twee duotickets winnen.

(Sophie S.)
  • Slider


Poll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84