Image
24/06/2020

Iedereen in september weer naar school

Maak je boekentas maar al klaar, want volgend schooljaar blijf je niet thuis. Zelfs niet als er een tweede coronagolf komt. In het kleuter- en lager onderwijs gaat iedereen sowieso naar school. In het middelbaar zal er gewerkt worden met een ander stappenplan, maar ook zij blijven niet voltijds thuis. Wat er gebeurt in de hogescholen en universiteiten, daar beslissen die instanties grotendeels zelf over.
 
De onderwijskoepels, de vakbonden, de drie onderwijsministers én de exitstrategiegroep zijn het met elkaar eens, al kunnen er nog wijzigingen aan het plan worden aangebracht. Leerlingen uit het eerste, derde en vijfde middelbaar zullen in september voor het eerst in zes maanden op de schoolbanken zitten. Hogeschoolstudenten werden in de bekendmaking weer een beetje vergeten. Eerder klaagden studenten al dat ze zich niet gezien en gehoord voelden in de coronaproblematiek.


Poll

Welke streamingdienst haal jij in huis?

 Disney+
 Netflix
 Streamz
 Euh, ik kijk gewoon gratis op illegale sites hoor

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84