Image
02/10/2020

Het Instagramprofiel van Christian Jansen: "Op onkuise voorstellen ga ik niet in"

Christian Jansen
 
🐣 17 april 1993
📍 Brussel
📕 Handelsingenieur aan KU Leuven en
Master in Finance aan Vlerick Business School
$ Consultant, bekend door zijn deelname aan De Mol
 
 
“Ik was best wel een fuifbeest als student. Doorheen het jaar had ik maar weinig last van stress, tot de blok er plots aankwam. Op de momenten dat het ertoe deed, schoot ik wel echt in gang. Alleen in mijn eerste semester heb ik me serieus mispakt. Ik dacht dat ik de leerstof volledig onder de knie had, maar was voor 7 van de 9 vakken gebuisd. In de zomer heb ik me opgesloten en keihard geblokt, sindsdien was mijn parcours stabieler. Omdat ik notities had gekregen van iemand die een jaar hoger zat, viel mijn examenstress altijd wel mee. Als ik toch met vragen zat, belde ik mijn vrienden op. Ik vermeed het om groepsdiscussies op Facebook te lezen, want daarvan zou ik ontploffen. Als je daar plots een oefening tegenkomt die je niet snapt, dan krijg je toch nog meer zenuwen? In het echte leven kan ik gelukkig wel goed met stress om. Dat moet ook als consultant, want ik werk samen met een team dat constant verandert.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1st 10/10 DeMol 2020 Reunion #cijferoverload #gotit? #bedanktBruno #tbt

Een bericht gedeeld door Christian Jansen (@christianjnsn) op

"De dynamiek in de groep is niet veranderd”
“Door corona heeft het veel langer geduurd dan gedacht, maar we zijn er uiteindelijk toch in geslaagd om met alle kandidaten af te spreken. Het was echt de max. Ongelooflijk, maar de dynamiek in de groep is nog niets veranderd. Nochtans was de reis toen al 8 maanden geleden en hebben we tot aan de uitzending van de finale geen contact met elkaar gehad. Wij komen echt allemaal zo goed overeen. We hebben zoveel intense dingen samen beleefd. Tijdens de reis heb je heel veel steun aan elkaar, zeker bij de eliminaties. Ook met de kandidaten die eerder afvielen, is de band top. Het initiatief voor de reünie kwam zelf van Bruno, die als tweede afviel. Je hebt echt het gevoel dat je dat hele avontuur samen gedeeld hebt, ook al was niet iedereen er voor alles bij. Later spreken we hopelijk ook nog eens af met Gilles De Coster en de crew van het programma.”

"Door zelf mopjes over mijn gestalte te maken, wordt het bespreekbaar"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fietsen door het water: Prachtig uitzicht!🚴🏼‍♂️ #mustsee

Een bericht gedeeld door Christian Jansen (@christianjnsn) op

“Ik heb die foto opzettelijk genomen op het diepste punt waar ik niks zag. Natuurlijk vind ik dat zelf grappig, anders zou ik het niet doen. Door zelf mopjes over mijn gestalte te maken, haal ik de spanning daarrond weg. Dat helpt om het taboe te doorbreken, zodat het bespreekbaar wordt. Ik kan mezelf wel relativeren, dus met situatiehumor heb ik geen probleem. Ik grap zelf dat ik mijn fiets met kinderkorting gekregen heb. (lacht) Het was voor mij ook een ontdekking dat koersfietsen voor kinderen bestaan. Natuurlijk heb je geen topuitrustingen zoals bij bekende merken, maar ik heb mijn versnellingen en geraak goed vooruit. Ik ben een bescheiden sportman, maar heb wel gemerkt dat ik tijdens de lockdown vaker ben gaan fietsen. Zodra de horeca heropende, minderde dat weer een beetje.”
 
"De twee laatste mannen, dat schept een band”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Van een Marathon in Griekenland naar MNM Marathonradio ! #buddies 😍

Een bericht gedeeld door Christian Jansen (@christianjnsn) op

“Onze vriendschap is bijna als een soort grap begonnen. Ik dacht echt dat Bart de mol was en hij dacht hetzelfde over mij. ‘Wij twee zitten sowieso in de finale, maar wie nemen we nog mee als derde kandidaat?’, zeiden we vaak tegen elkaar. We zaten er allebei compleet naast. Nu lachen we ermee, maar ik ben nog steeds verbaasd dat ik zolang in het spel gezeten heb. De makers hebben me achteraf verteld dat ik bij de eliminaties een paar keer door het oog van de naald gekropen ben. En ik maar denken dat ik keigoed bezig was. (lacht) Bart en ik waren de twee laatste mannen in het spel en we zaten vaak samen op een kamer. Dat schept een band. Bart is wat ouder, maar ik zie hem niet als vaderfiguur, nee. Het is echt gewoon een goeie vriendschap. Net zoals de band met de anderen top is.”

"Op onkuise voorstellen van fans ga ik niet in”
“In november zijn Helena en ik een koppel geworden, en in januari heb ik dat met de wereld gedeeld. Ik vind het stom om aan iedereen individueel te moeten vertellen dat ik een vriendin heb, dus online gooien leek me de gemakkelijkste oplossing. (knipoogt) Ik had Helena wel al eens gezien in Leuven, maar het was pas toen we elkaar eens in Brussel tegenkwamen dat we aan de praat zijn geraakt. Toen ik aan een project in Parijs moest werken, nodigde ik haar uit om een weekendje langs te komen. Toen ze aankwam, bleek haar portefeuille gestolen. Ik mocht dus trakteren, dat was best nog goed gezien van haar. (lacht) We zijn heel gelukkig samen. Of er ook fans zijn die mij zien zitten? Er zijn natuurlijk een paar onkuise voorstellen, maar daar ga ik niet op in. Dat interesseert me echt niet.”
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider


Poll

Hoe blij ben jij met de lente-editie van ons nieuwe GUIDO STUDENT PACK?

 Superblij, dikke merci Guido!
 Oh, ik moet er nog om!

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84