Image
03/02/2021

Real Bodies: Echte lichamen, echt de moeite!


“I see dead people”, zei het jonge kereltje in de film The Sixth Sense, twintig jaar geleden. Nu is het jouw beurt! Nog tot en met Pinkstermaandag (24 mei) kan je in het Hospitality Center, naast Sportpaleis, de expo Real Bodies bezoeken. Twintig perfect bewaarde menselijke lichamen (ja, échte) staan er opgesteld om het grote publiek een zeer realistische kijk te geven op onze anatomie. Zowel op wetenschappelijk als op cultureel en emotioneel vlak, want de 11 galerijen werpen een ander licht op onder andere onze ademhaling, hongergevoelens, het ritme van het hart en zelfs hoe we liefde ervaren. En net als je dacht dat je alles hebt gezien, kom je terecht in een fascinerend rariteitenkabinet. De organisatoren omschrijven die ‘Wünderkammer’ als een schemerzone tussen wetenschap en voyeurisme. Wat je je daarbij mag voorstellen? Levensechte wassen beelden van seksuele aandoeningen, anatomische preparaten van misgeboortes én… een uitgebreide verzameling piemels. Alstublief!

Jouw ticket reserveren binnen een bepaald tijdslot kan op deze website aan een studententarief van 13,50 euro. Tijdens de krokusvakantie is Real Bodies trouwens alle dagen geopend.
  • Slider


Poll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84