Image
07/07/2021

In(stagram) profiel: Celine Van Ouytsel

Vorig jaar in januari werd Celine Van Ouytsel verkozen tot Miss België 2020, een titel die ze voor het leven meedraagt. Ze was een uitzonderlijke Miss België in uitzonderlijke tijden. Dat kan je wel zeggen, want toen kwam ook corona. Het virus dat de planning van haar missjaar serieus overhoop haalde. Desondanks, mede dankzij haar positieve mindset, maakte ze er toch het beste van als Miss België. Celine is iemand die steeds zichzelf blijft. En de smile op haar gezicht en haar Instagramfoto’s? Die is zo oprecht als maar zijn kan. Dat Celine een ambitieuze powervrouw is, is zeker niet overdreven want Miss België worden, is heus niet haar enige ambitie in het leven. 


🐣      11 oktober 1996 (24 jaar)
📍        Herentals
📕       Master in de rechten aan Universiteit Antwerpen
$         Model, presentatrice en content creator. Miss België 2020.

“Als ik iemand kan laten glimlachen in deze moeilijke tijd, is mijn missie geslaagd.”

“Vorig jaar was voor mij het slechtste, maar tegelijkertijd ook het mooiste jaar ooit, want ik werd Miss België. Alle plannen en reizen tijdens mijn missjaar vielen door corona helaas in het water. Toch maakte ik snel een klik en besloot ik om een andere missie te volgen. Ik probeerde mensen te sensibiliseren, maar vooral blij te maken. Ook via social media. Als ik iemand kan laten glimlachen met mijn foto’s in deze moeilijke tijd, dan is mijn missie geslaagd!”

“Door het verlies van mijn grootouders sta ik anders in het leven.”

“Ik ben afgestudeerd als jurist. Na Miss België was ik van plan om daar mijn job van te maken, maar toen kwam corona. Door de pandemie sta ik nu anders in het leven. Ook door het verlies van mijn grootouders. Ik ben echt een perfectionist, maar ik besef nu dat je tegenwoordig niet weet hoe de wereld er binnen een maand of een week zal uitzien. Sinds januari ben ik zelfstandig als model, content creator en presentatrice. Die dingen doe ik heel graag. Ik wil nog altijd van mijn studies mijn beroep maken, maar die job kan ik niet combineren met wat ik nu doe. Daarom stap ik op deze boot en zolang die vaart, is dat goed natuurlijk. Nadien ga ik sowieso wel iets anders doen.”

“Ik kan niet op vakantie vertrekken zolang er nog zoveel gaande is.”

“Na corona zou ik héél graag nog eens op vakantie gaan. Ik besef goed dat dat een luxeprobleem is, maar daar kijk ik het hardst naar uit. Het reisverbod is intussen opgeheven, maar ik kan niet op vakantie vertrekken zolang er nog zoveel gaande is. Er is nog te weinig zekerheid en te veel stress. Voor mij betekent op reis gaan: aan niks anders denken en gewoon genieten! Normaal gezien ga ik bijna jaarlijks met mijn ouders of mijn beste vriend naar Tenerife. Vorig jaar hebben we dat niet kunnen doen. Je begrijpt natuurlijk wel dat het niet kan, maar ik voel toch wel dat ik het mis.”

 “In de auto durf ik wel eens te vloeken.”

“Toen ik aankondigde dat ik met een nieuwe wagen zou rijden, ging iedereen ervan uit dat ik weer een roze zou kiezen, omdat mijn twee vorige wagens roze waren. Juist daarom wou ik eens geen roze. Ik wou iets verrassends, iets anders. Het moest eens stoer, maar toch herkenbaar zijn. Daarom ben ik voor een matzwart model met panterprint gegaan. Ik vind hem echt héél graaf. Mijn eerste auto noemde ik de ‘Pink Panther’, deze noem ik de ‘Black Panther’. Meestal ben ik veel met mijn gsm bezig, maar achter het stuur? Nooit! Ik ben een vlotte, maar voorzichtige chauffeur. Ik rij heel graag met de auto en het is meestal een ontspanmoment voor mij. Behalve als ik op de ring van Antwerpen rij. Ik kan er echt van genieten om eens rond te rijden, ook al heb ik geen bestemming. Als chauffeur ben ik soms wel een ‘ander’ persoon. Ik ben zachtaardig en vriendelijk, maar in de auto durf ik wel eens te vloeken. Er zijn dan ook mensen die écht niet met een auto kunnen rijden.”

“In augustus ben ik al bezig met winteroutfits.”

“Ik ben heel erg into fashion. Soms wissel ik iets te snel in de seizoenen. Als het winter is, begin ik al te kijken naar zomeroutfits en in augustus ben ik al bezig met winteroutfits. Mijn beste vriend lacht daar ook altijd een beetje mee. De zomer is mijn favoriete modeseizoen, maar elk seizoen heeft wel zijn charme. Als Miss België mocht ik enkel kleren dragen van sponsors. Nu heb ik dus wel meer vrijheid in mijn kledingkeuzes.”

Tekst: Jolien Mertens


 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider


Poll

Job in the picture

 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider
 • Slider

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84