Image
03/04/2023

De ongewone kindertijd van Pommelien Thijs

"Veel uit mijn kindertijd is gedocumenteerd," blikt Pommelien terug. "Dan denk ik wel eens: Jesus Christ, dat zou ik vandaag helemaal anders doen! Mijn hele leerschool is zichtbaar: de goede dingen, maar ook de slechte, en dat is vrij confronterend. Het lukt me wel steeds beter om tevreden te zijn over iets wat ik heb gedaan. Ik ben aan het leren om minder hard te zijn voor mezelf."


Eerste keer in concert (2012)

'KLEINE KAREN DAMEN' BIJ K3

"Mijn zus heeft me leren zingen, maar ik ben bijgeschaafd toen ik bij Studio 100 ben gaan zingen, in het koor van Samson en Gert. Zo ben ik op een concert van K3 terechtgekomen, mijn eerste keer op het podium van een grote zaal. Weet je wie er toen mee danste? Francisco Schuster, die Yemi speelt in #LikeMe!"

Eerste hoofdrol op het podium (2013):

MUSICAL ANNIE

"Annie was mijn eerste musicalervaring, een leuk voorproefje van wat later allemaal nog op me zou afkomen. Dat was trouwens met Lotte De Clerck, zij was de andere Annie. Wel grappig, want ook Lotte heb ik bij #LikeMe opnieuw ontmoet. Klein wereldje, hé?"

Eerste keer voor de filmcamera (2014)

LABYRINTHUS

"Dat was iets speciaals, want de decors werden digitaal ingevuld, dus ik moest zowat al mijn scènes voor een groen scherm spelen in een studio. Achteraf gezien was die film voor op zijn tijd. Als ze Labyrinthus vandaag zouden maken, zou hij het heel goed doen, denk ik."

Tekst: Herbert De Paepe

Foto: VRT


  • Slider


Poll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84