Image
02/03/2023

Volgende week afstudeerbeurs in Gent

Een nieuwe afstudeerbeurs staat om de hoek. De 20e editie van de Gentse beurs gebeurt dit jaar online en live. De twee belangrijke data die je in je hoofd moet houden: 9 maart en 23 maart.


De online beurs vindt plaats op 9 maart. Daar kan je jouw cv laten analyseren door mensen uit het werkveld en de juiste tips en tricks krijgen om die nog beter te maken. Ook kan je al wat polsen voor een toekomstige job. Het carrièreadvies krijg je van HR-verantwoordelijken uit bedrijven en organisaties, maar ook medewerkers van partnerinstellingen van AUGent staan op de beurs. Er bestaat dus de kans om je netwerk wat uit te breiden.

Ben je nog niet direct op zoek naar een job, maar een vervolgstudie, dan is 23 maart 2023 meer jouw dag. Alle studenten, alumni, PhD’s, postgraduaten zijn welkom in Flanders Expo, en zeker ook nieuwsgierige bezoekers. Informatie zal ter plaatse worden uitgedeeld over nieuwe bachelors, masters, postgraduaten en nog meer. Ook kan je deelnemen aan specifieke workshops en nog steeds carrièreadvies krijgen. Je moet niet in Gent gestudeerd hebben om deel te nemen, al moet je wel online registreren!

Tekst: Alice Seghers

Foto: Charles DeLoye, Unsplash


  • Slider


Poll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84