Post

5x4 Walibi-tickets te winnen

De paasvakantie komt er snel aan. Dit betekent ook dat de pretparken spoedig hun deuren weer zullen openen. GUIDO biedt je een sensationele dag aan met drie vrienden! Durf jij het op te nemen tegen de Dalton Terror, de Pulsar of de Vampire? Voor de minder onverschrokkenen, is er altijd nog de Carrousel...

Schiftingsvraag:


Hoeveel deelnemers zullen er aan deze wedstrijd deelgenomen hebben, als je weet dat deze afloopt op: 18/04/2021?

Win 2 smartphones 'Find X3 Lite 5G'

Klaar voor een smartphone die maar liefst 1 miljard kleuren registreert en weergeeft? Dan zit je goed bij de gloednieuwe Find X3 Series van OPPO. Apps, games en entertainment zien er ongelooflijk uit. De kleuren worden zelfs gekalibreerd en gecorrigeerd voor je eigen ogen. De Find X3-gsm's klinken trouwens ook goed, want de Oscarwinnende filmcomponist Hans Zimmer bedacht exclusieve ringtones en meldingen. GUIDO geeft 2 exemplaren weg van de Find X3 Lite 5G.

Win 2 vouchers van 100 euro bij A.S.Adventure

Reizen en op avontuur gaan? Misschien staat het vandaag nog niet op het programma, maar de zomer zou ons wel eens kunnen verrassen. Spurt alvast naar A.S.Adventure, want wij laten je daar voor 100 euro je winkelmandje vullen. Een tent? Iets voor je fiets? Outdoorkleren? Stapsandalen? Kies maar uit!

Win 2 opblaasbare Alien Pick-me-up-kostuums

Ach ja, nu carnaval weer eens overal werd uitgesteld of afgelast, kunnen we maar beter het hele jaar door de kluchtigaard uithangen. Met dit opblaasbare Alien Pick-me-up-kostuum bijvoorbeeld. Bonus: geen kat die dichter dan anderhalve meter kan komen als je dit draagt.

Win 3 sets terrasmeubeltjes van GUIDO

Met een paar vrienden buiten op het terras of trottoir zitten, dat kan geen kwaad, want dan vervliegt het coronavirus in de geurige lentelucht. Wij zorgen alvast voor het terrasmeubilair: een tafeltje en twee stoeltjes, exclusief van GUIDO. Regent het? Ook binnen in je kot staan ze beeldig.

Win 3 barbecues van Barbecook

Hmm! De onvergelijkbare geur van aanmaakblokjes, provençaalse kruiden en vakkundig geroosterd vlees. Jazeker, het barbecueseizoen is aangebroken. GUIDO kon drie exemplaren van deze knaloranje BBQ van Barbecook op de kop tikken. Doe mee, en binnenkort staat-ie misschien bij jou in de tuin.

Win 15x2 Kinepolis-bioscoopkaartjes

Hoewel de bioscopen momenteel nog gesloten zijn, moeten ze verdorie toch ooit wel een keertje weer opengaan om de fans van de betere cinema opnieuw te verwelkomen. Dankzij onze bioscooptickets ben jij bij de eersten om te genieten van een filmavondje voor twee. Zet die popcorn maar klaar!


  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider


Poll

Hoe blij ben jij met de lente-editie van ons nieuwe GUIDO STUDENT PACK?

 Superblij, dikke merci Guido!
 Oh, ik moet er nog om!

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84