Post

Win 15 duotickets voor Kinepolis

Laten we vooral niet naïef zijn: het zal nu ook weer niet élke avond terrasjesweer zijn. Gelukkig is er dan de cinema om te schuilen voor de regen en weg te dromen op het witte doek. GUIDO is net zo cinefiel als jij en trakteert jou en een vriend(in) op een heerlijk avondje film in een Kinepolis-bioscoop naar keuze.

Schiftingsvraag:


Hoeveel deelnemers zullen er aan deze wedstrijd deelgenomen hebben, als je weet dat deze afloopt op: 05/06/2023?

Win 3x4 dagtickets voor Phantasialand

Het mooiste pretpark van Europa is ongetwijfeld Phantasialand, dat op slechts twee uur van Brussel adembenemende loopings en andere duizelingwekkende attracties biedt. Kruis je vingers om te winnen en nodig drie vrienden uit die nergens bang voor zijn. Of durf je de adembenemende flying coaster F.L.Y. niet aan misschien?

Win 3 Keter Cool Bars

Met deze supersmooth partytafel tover je om het even welke plek om tot een trendy zomerbar waarin je je swingendste cocktailshakerkwaliteiten (wat een woord!) kunt showen. Wij geven drie Keter Cool Bars weg, want zeg nu zelf: dat slechte weer kon toch niet blijven duren?

Win 6 gezelschapsspellen Dobble Connect

Heb je altijd al eens Dobble willen spelen als team? Zoek het gemeenschappelijke symbool op je kaarten, leg er vier op een rij en verhinder dat je tegenstanders dat kunnen doen voor jou! GUIDO geeft 6 exemplaren weg van Dobble Connect, het ultieme snelheidsspel dat garant staat voor waanzinnige spelmomenten.

Win 5 wijnpakketten van Daily Bottle

Academiejaar afgelopen? Dan trakteert GUIDO op een heuse wijnparty. In elk wijnpakket van Daily Bottle vind je zes flessen lekkere wijn naar ieders smaak: wit, rood en bubbels. Hier staan vijf van die welgevulde Daily Bottle-dozen te wachten op de eerste post-examenbarbecues.

Win 15 duotickets voor Kinepolis

Laten we vooral niet naïef zijn: het zal deze vakantie niet élke avond zomerweer zijn. Gelukkig is er dan de cinema om te schuilen voor de regen en weg te dromen op het witte doek. GUIDO is net zo cinefiel als jij en trakteert jou en een vriend(in) op een heerlijk avondje film in een Kinepolis-bioscoop naar keuze.

Win 10 duo-dagtickets voor de Lokerse Feesten

Van 4 tot 13 augustus zakken topnamen als Blur, Balthazar, Metejoor, Anouk, Arsenal en nog veel meer af naar Lokeren. Jij kan erbij zijn, op een dag naar keuze dan nog wel, want GUIDO trakteert op 10x2 dagtickets voor de Lokerse Feesten.


  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider


Poll

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84