Image
27/01/2014

Back to basics met oranje wijn


Wie mee wil zijn, drinkt volgens De Morgen oranje wijn. Een nieuwigheid is dat niet, maar er zouden  tegenwoordig wel merkbaar meer geïnteresseerden zijn. Volgens Yannick Dehandschutter, die vorig jaar tot beste Belgische sommelier werd gekroond, smaakt de wijn rijker. Dat komt omdat hij puur natuurlijk tot stand komt. “Wijn wordt vaak gemanipuleerd om commerciële redenen, maar vandaag de dag wil iedereen back to basics. Vandaar dat de oranje wijn zo aanspreekt”, verklaart Dehandschutter. Benieuwd of bier na oranje wijn nog steeds venijn geeft. (BV)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Antwerpse studenten maken gids voor studentendopen en welkomstrituelen

Studentendopen liggen steeds vaker onder vuur. Niet zonder reden natuurlijk, als je je de zaak Sanda [...]

10/03/2022

Nieuw boek onthult 110 instawaardige locaties in eigen land

Smile Safari ken je als het grootste Instagram- en TikTokmuseum van Europa, vol decors en installaties [...]

08/03/2022

Los een moordzaak op bij een bord spaghetti

Een bord spaghetti met knalrode tomatensaus opslurpen, dat kan wel eens op een bloederige moordpartij [...]

05/03/2022

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84