Image
24/01/2004

Creatief met ovenkaas

Kaasspecialist Rougette komt met een nieuw concept op de proppen dat winterse avonden op kot een nieuw elan geeft: ovenkazen.
De 'fromage au four' zit in een houten mandje dat mee de oven in kan. Na 10 minuten moet je de kaas er even uithalen om de korst open te plooien. Nog eens 10 minuten later is-ie klaar en kan je er samen een stuk stokbrood of brokjes aardappel in dippen. Een flesje wijn maakt het natuurlijk helemaal af. De ovenkazen van Rougette komen in twee variaties: Landkaas of Camembert.

(HDP)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Terug van weggeweest: de Gentse Boekentorenrun

Er is geen student in Gent die zich nog niet heeft afgevraagd hoe de iconische Boekentoren van de universiteit [...]

24/09/2025

Time to shine met de nieuwe Guido Studentenagenda 2025-2026

Hij is stukken stijlvoller dan een digitale kalender, kost maar 15 euro en je kan er - naast lessen, [...]

23/09/2025

5x vegan in Leuven

1) Bodhi Bodhi is een gevestigde naam in de Leuvense vegan scene. Hier geniet je van creatieve [...]

22/09/2025

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84