Image
24/01/2004

Creatief met ovenkaas

Kaasspecialist Rougette komt met een nieuw concept op de proppen dat winterse avonden op kot een nieuw elan geeft: ovenkazen.
De 'fromage au four' zit in een houten mandje dat mee de oven in kan. Na 10 minuten moet je de kaas er even uithalen om de korst open te plooien. Nog eens 10 minuten later is-ie klaar en kan je er samen een stuk stokbrood of brokjes aardappel in dippen. Een flesje wijn maakt het natuurlijk helemaal af. De ovenkazen van Rougette komen in twee variaties: Landkaas of Camembert.

(HDP)


  • Slider
  • Slider

SOCIAL





 

Job in the picture

  • Slider
  • Slider
  • Slider

Afgestudeerden LUCA School of Arts stellen virtueel tentoon

LUCA School of Arts lanceert voor het eerst een virtuele tentoonstelling (De Nabije Toekomst) met een [...]

13/02/2021

Groeiende consensus om studenten terug op campus te verwelkomen

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) streeft ernaar om nog voor de paasvakantie studenten [...]

12/02/2021

Thomas More presenteert Liveshow ROEM

Op 18 februari organiseert de Thomas More-hogeschool de online liveshow ROEM. In de livestream worden [...]

12/02/2021

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84