Image
28/06/2014

Style by EMMA*: De modewereld trekt op Safari

Styling experte, blogster & fashionista pur sang Emma Gelaude signaleert voor GUIDO de hotste trends en vertaalt ze in inspirerende outfits, handige tips & tricks en absolute must-haves


Weelderige bloemen en wilde beesten domineren de collecties van dit seizoen. Exotische prints zijn alomtegenwoordig. De jungles en oceanen vormen een onuitputtelijk opborrelende bron van gloeiende inspiratie met als resultaat een vulkanische uitbarsting van kleur- en printspektakel in je kleerkast. Style by EMMA neemt je mee naar het tropisch paradijs.
Go Wild

Welcome to the urban jungle. Het Ibiza- en Coachellagevoel instant vertaald in palmbomen, papegaaien en bloedrode zonsondergangen. Ook in wilde combinaties. Hawaii-hemden zijn top (ook in vintage). Maar vermijd de combinatie met de zogeheten ‘bermuda’-short. Want wat deze toeristenlook compleet maakt, zijn de witte sokken in de sandalen. Een no go dus.

It's a jungle out there

De natuur heeft dan wel heel wat moois te bieden, let toch op voor een overload. Je kan zeker felle kleuren, extravagante prints en zwierige silhouetten combineren, maar ga niet in overdrive. Laat je voor stijlvolle combinaties bijvoorbeeld inspireren door de collecties van Scotch & Soda. En als je twijfelt of je outfit niet te explosief is, ga voor accenten en details. Je kan een fantastische look met een etnisch kantje samenstellen via een flower power-haarband, de printvoering van een blazer of een ander tropisch detail.

Rrraw

Met de befaamde tijgerkop van Kenzo als sleutelfiguur van deze trend verwelkomen we menig ander beest in onze kast. Van pauwen over vlinders en andere insecten tot het immer populaire tijgerpatroon. We zijn dikke dierenvrienden dit seizoen. Ook variaties in grootte en kleur zijn erg gewild. Kobaltblauwe pantervlekken of een maxi-size toekan op je T-shirt. De jungle fever verovert ons hart. Wildlife in alle collecties, dit seizoen.


Comment

  • Slider

TopMovies

SOCIALPoll

Job in the picture

GUIDO NV is het nummer 1 Belgische niche-mediabedrijf naar de doelgroep jongeren (studenten in het bijzonder), scholieren en Young Starters

Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge
Tel.: +32 (0) 9 210 74 84